Ny vecka

Nu jäklar! 
Jag är frisk, har firat midsommar med mina bästa, byggt nya hagar typ överallt hemma, varit på the steam med Markus, Frida och Patrik och bara haft det mysigt, igår så körde jag och Linda igång med tvätten av stallet och inatt så jobbar jag mitt första pass efter min sjukperiod. Dessutom så är både Cheyenne och Lily konstaterade dräktiga på 16 dygn i söndags!! Dock så hade Cheyenne tvillingar igen så vi har klämt den ena och hon ska tillbaka på kontroll för att se att allting ser bra ut! Cheyenne är förresten dräktig med Cayenne de Clarence och Lily med Point Break, känns super bra! 
Känns som att det mesta är på gång nu vilket känns skönt!

Denna vecka är totalt fullsmockad av saker och jag hoppas att allting går som det ska för det är roliga, tråkiga och nervösa saker som händer och väntar på besked, håll era tummar för att allt går så bra som det kan även om jag vet att det kommer att bli jobbigt. 

Midsommar ❤️
(null)

Tre favoriter, Markus, Emil & Eric.
(null)
 
Sis ❤️
(null)

Min bästa Jessica
(null)

(null)

Alltså mammas prinsessa 😭
(null)

Djur är livet.
(null)

Mys på the steam 😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Och mina dräktiga tjejer!!
(null)

Lördag

Fy fan vad illa jag sov natten som var.. hostade helt sjuk mycket och somnade inte förens kl 5 imorse men vaknade tusen gånger även efter det. Kl 9 skulle dock Latina ha medicin så då var det bara att befinna sig i stallet då. Har varit död hela dagen men pallrade mig iväg med Frida, Patrik och Nova och shoppade lite, blev lite nödvändigheter från hööks och ikea innan vi åkte hemåt igen. 
Har sedan varit i stallet, snälla Linda hade fixat mockningen så det var bara det övriga kvar för oss. Klarissa och Lady gick varsitt pass på ridbanan och Mona stod med spiktäcket och longerades innan de fick gå ut i en av gräshagarna och mysa efteråt.
Kröp sen ner i soffan för att fortsätta att snora, hosta och vara allmänt nere... Markus ringde mig nämligen medans vi var iväg och berättade att de hade rullat med rallybilen. Två rullningar på tre tävlingar är helt klart för mycket och inte riktigt något som går ihop med allt annat just nu.
Fick dock inte ligga där speciellt länge då Markus tvingade mig att möta upp dem på hans jobb när de kom hem från tävlingen nu ikväll. Sen har vi åkt GTR tur och retur till Uppsala och nu är vi påväg hemåt igen. 
Väl hemma så ska Latina ha medicin igen innan jag ska lägga mig på Markus arm och sova.. hoppas att denna hosta ska försvinna, har dock lock för båda öronen nu också så vi får väl se hur denna natt blir.

Alltså denna tjej ❤️
(null)

Latina på promenad
(null)

Nästa promenad...
(null)

Klarissa
(null)

Inte kul.
(null)

(null)

Kvällens/nattens åktur
(null)

Ångest

Idag kom den tillbaka, ångesten som jag har sluppit länge nu. Antar att kombinationen att vara sjuk, vila, inte orka göra någonting samt att Markus är borta framkallade allting nu när sista tiden har varit jävligt kämpig. Mår faktiskt piss, kan inte sova nu men kan inte heller koncentrera mig på någonting. Vet inte riktigt hur stor koll ni alla har på mig sedan tidigare men jag har alltid haft mycket ångest samt panikångestattacker och ätit medicin mot det men, efter att jag blev gravid så försvann det. Världigt skönt att slippa det som småbarns förälder (trots att det alltid har varit en så självklar roll för mig) men precis som jag trodde så stannade inte den där vidriga ångesten borta föralltid utan nu är den tillbaka och det är bara att sätta fart och försöka att bekämpa den igen.

Ganska snart framöver så ska jag och Markus åka iväg och bo på ett spahotell tillsammans med Frida och Patrik, tror att det är precis vad jag behöver just nu för att kanske komma på fötter igen men vi har även en hel del annat som vi måste ta tag i för våran egen skull.

Med solglasögon och ett leende så går allt att gömma. Så trött på att svara på frågan "hur är det?" Vill bara skrika åt folk att det är skit men svarar såklart som den väluppfostrade tjej jag är istället "det är bra, hur är det själv?"
(null)


Visa fler inlägg