Onsdag

God morgon!
Hästarna är fodrade och utsläppta, Arian och Nova är lämnade på dagis och jag är på jobbet, allt är i sin ordning alltså.
Tänkte försöka att hinna med en promenad på lunchen och sedan jobba till 14.30 då det sen är någon föräldragrej på dagis vid kl 15.
Sen är det stallfix som gäller, lektion för Solin kl 18 och efter det longering av 4 hästar. Ska självklart avsluta dagen med lite träning också, -8kg nu. Tråkigt att jag tycker att det inte syns bara, haha!

Hoppträningen igår gick bra! Det är sån sjuk skillnad på Bananja (och min ridning kanske), helt plötsligt så har jag koll på henne och det går att påverka henne innan och imellan hindrena, efteråt har vi lite att jobba på fortfarande kan jag säga.

Nova gosade med sin sjuka älsklings-Adde igår som hade somnat i soffan.

Tisdag

Inatt har vi äntligen fått sova en hel natt, första gången på flera veckor, så galet skönt! Nova är tillbaka på dagis, jag lämnade både henne och Arian imorse och åkte sedan vidare till jobbet där jag tänkte befinna mig största delen av dagen.
Sen blir det att skynda mig till dagis för att hämta barnen innan vi åker hemåt och jag och Frida måste skynda oss för att åka på träning i Gnesta.

Igår så longerade jag Bananja i pessoaselen samt red ett barbackapass på åkern ute i snöovädret med Molly, Frida longerade Lady och Valle :)
Sen körde jag ett intervallpass samt lite styrka och lekte med Novis <3

Måndag

God morgon!
Lite stressig morgon efter en lite jobbig natt med en hostig Nova som spydde och mådde dåligt inatt.
Vill bara att hon ska få må bra :( Jag stressade ut med hästarna imorse, lämnade Adde i skolan och Arian på dagis och kl 10 så ska Nova vara hos läkaren som säkert inte kan göra någonting eftersom att de inte får skriva ut cocillana (det enda som funkar) till barn under 2år.
Fram tills dess så är vi på mitt jobb och försöker få något gjort, Nova sitter i vagnen brevid och leker med bilar så hoppas att hon står ut fram tills att vi ska till läkaren iaf så får vi se hur vi gör efteråt sen.
 
 
Visa fler inlägg