Torsdag

Idag har jag haft en lugn dag verkligen. Gick av mitt nattpass vid 7.30, åkte hem och släppte ut hästarna som fick äta sin frukost ute så att jag kunde gå och lägga mig. Vaknade sen vid kl 14 och gick ut i stallet och hjälpte Frida och mamma som var i full gång med att fixa alla sysslor. Hästarna vilade idag så jag kunde sen spendera hela eftermiddagen och kvällen med Nova när hon kom hem med Markus som hade varit på dagis under eftermiddagen tillsammans med Erik och varit med på julpysslet. 

Nu ska jag gå på ett nytt nattpass kl 22, imorgon blir det sen en rätt stressig morgon för vi ska till friends och Sthlm horseshow nämligen.

Förresten, ni är många som har frågat.. och ja, jag har ett nytt jobb. Jag jobbar numera som personlig assistent, får inte berätta så mycket men jag har en 90% tjänst och trivs jätte bra, jobbar mestadels nätter men även dagtid och kvällar ibland. Det känns helt plötsligt som att jag har så mycket mer tid och jag får mer tid med Nova varje dag vilket är guld värt!

(null)


Tisdag

Hej på er! 
Jag jobbade inatt, slutade 7.30 och då åkte jag raka vägen hem och gick ut i stallet där Frida redan hade fodrat och släppt ut hästarna. Hon började sen mocka medans jag packade hästbilen och gjorde iordning Mona och nu sitter vi i bilen och äter frukost påväg till Västerljung för att jag ska träna för Linda Heed.

Igår så tog jag lite sovmorgon (var så sjukt sliten och Frida tokmobbade mig för att jag hade världens påsar under ögonen), sen gjorde vi ett ryck i stallet och rakade Lady, Mona och Latina samt longerade alla tre och fixade alla stallsysslorna.
Eftermiddagen och kvällen spenderades sen med Nova innan jag åkte till jobbet.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag

Nu ska jag strax åka till jobbet för att gå på ett nattpass. Jobbade även natt mellan idag och igår så kom hem strax efter kl 8, fodrade hästarna och gick sen och la mig. Frida släppte ut och fixade stallet medans jag sov och sen red vi ett pass på ridbanan på Mona och Lady samt longerade Latina. 
Sen har jag varit med Nova, ätit och duschat och strax är det dags att åka tillbaka till jobbet.

Igår så hann jag iaf med tacos till middag och idolmys med Frida, Markus, Eric, Erik, Patrik samt alla barnen innan jag åkte och jobbade.


(null)

(null)

(null)

(null)


Visa fler inlägg