Onsdag

Hej onsdag!
Idag mår jag mycket bättre och har varit iväg och besiktat hästbilen på förmiddagen tillsammans med Adde.
Nu är det Nova tid som gäller men hon ska strax få följa med ut i stallet så att jag kan mocka och fixa i stallet, sedan ska jag ha lektion för Solin och efter det ska hästarna ridas.

Adde kvällsgosade med hästarna igår :)


Tisdag

Fy vilken dag jag hade igår.
Tävlingen på Botkyrka gick bra, vi hade en stor miss, ett byte i ena galoppökningen, annars var hon jätte fin!
Vi fick 65,89% och blev 6e placerade så vi var jätte nöjda!
Dock så hade jag gnällt till Frida och Hanna på morgonen att jag mådde illa och inte kunde äta och det höll i sig under hela förmiddagen tills jag började spy, det blev bara värre och värre så det var bara att säga hej till lite magsjuka!
Fy fan vad dåligt jag har mått sedan dess, nu börjar det äntligen att lätta lite och jag har precis fått i mig en rostmacka vilket är det första jag kunnat äta sedan i söndags kväll...
Hoppas att det fortsätter åt rätt håll nu, hatar verkligen att vara magsjuk!Måndag

God morgon!
Vi kom hem från Högbo i lördags kväll efter att Valle hoppat felfritt och bra i sin 100cm klass och även Bananja var felfri i 110cm och placerad. Sedan gick jag in i 120 med Bananja, hon hoppade det lekande lätt fram tills hinder nr 6 som hon tittade massor på och stannade till precis i avstampet så där kom en rivning, resten hoppade hon bra förutom att hon blev en tjurig ponny och sprang på sidan av sista hindret, well.. Mest mitt fel, slutade alltså på 8fel + tidsfel. Är väldigt nöjd med känslan iaf! :)

Igår så var tanken att ta det lite lugnt för att få en chans att bli frisk så sov lite längre än vanligt och tog sedan med mig Nova till stallet och fixade all mockning och sådär i stallet innan Frida kom så vi kunde börja rida.
Vi började med att skritta ut på Bananja och Valle, jag red barbacka :)
Sen red jag Latina och Frida Cheyenne på ridbanan och så avslutade jag med att även rida Mona där medans Frida hoppade Molly. Älskar våra fina hästar!
Kvällen spenderades med att spela Bingolotto med Adde som blev sur för att han inte vann någonting ;)

Nu är det dags att släppa ut hästarna här hemma för att sedan åka till Bränninge och hämta upp Lillan, Frida och Hanna för att sedan åka mot Botkyrka för lite dressyrtävling! Håll tummarna :)


Det blir en del FaceTimeande med denna gullunge när man är borta <3

Bananja tyckte att det var skönt att få gå i hagen några timmar på lördags kvällen :)


Visa fler inlägg