Dags för hemgång

Lite ledsamt är det att åka hem från Halmstad utan våran lilla prinsessa som ska stanna kvar och fortsätta att semestra med sin farmor och farfar. Kände hur tårarna brände under ögonlocken när vi sa hejdå men det ville jag ju inte visa henne. Både jag och Markus lider i bilen på vägen hem och tycker att det känns skit jobbigt att åka såhär långt, förmodligen för att det fattas en liten person i bilen. Men vi vet såklart att hon har det super bra och kommer att ha så kul att hon inte hinner sakna oss speciellt mycket.

Dagarna här nere har varit väldigt bra. Vi har badat, cyklat, ätit god mat och glass, umgåtts med familj, släkt och vänner, shoppat och så avslutade vi med att köra lite gokart. Sämre kan man ha det helt klart! Avslutade dock med en jobbig natt med lite sjukdom, fick sitta på golvet brevid Novas säng och trösta, ge vatten och öppna dörren så att det kom in frisk luft. Men nu väntar verkligheten där hemma med hästar, hundar, husrenovering och på onsdag så börjar jag på mitt nya jobb! Väldigt taggad på det!

Goaste ungen på denna jord.
(null)

(null)

Många liter såpbubblor har gått åt..
(null)

(null)

❤️
(null)

Utekväll med Marc och Kerstin
(null)

(null)

Nova älskar faster Sofies lilla Louie
(null)

(null)

Bad med faster och farfar
(null)

(null)

(null)

(null)

En av alla cykelturer med min fina pojkvän
(null)

Mammas skatt ❤️
(null)

(null)

(null)

Middag på favoritrestaurangen Pio med svärföräldrar, Marc, Kerstin och Jocke.
(null)

(null)

(null)

(null)

Semester på riktigt

Känns som att dagen idag har varit lång. Jag började morgonen med att fånga in en unghäst som rymt och sen tog jag in alla hästar i stallet och gav dem sin morgonmat i vanlig ordning. 
Efter det så åkte jag hem till Frida och fick mina fransar fixade, kl 12 hämtade jag upp Ben och Isabella (min tränare Pontus och hans sambos barn) som jag lovat att vara barnvakt åt idag. Vi har sen gosat med våra kattungar (ca 4 veckor gamla), hoppat studsmatta, lekt, fixat lite i stallet, chillat och ätit crepes och glass. Jag hann även med ett snabbt besök hos min läkare och sen packade jag för fullt. När jag lämnat tillbaka barnen så åkte vi sedan hemifrån, nu väntar nämligen semester på riktigt - vi är påväg till Halmstad!
Markus pratar i telefon i vanlig ordning pch Nova sover så jag får väl sysselsätta mig själv med en film eller något.. har några timmar kvar. 

(null)

(null)


Onsdag

Det här med att bli helt frisk verkar typ omöjligt. Halsen blir bättre någon dag och sen svullnar den igen och vi är tillbaka på ruta ett där jag knappt kan svälja. Nova har dessutom förmodligen fått vattkoppor. Kul med semester!

Om en vecka börjar jag iaf på mitt nya jobb, då hoppas jag på att känna mig bättre.. kan ju inte börja med att vara sjuk. 

Idag har jag och Adde ridit ut i skogen iaf, jag på Mona och han på Rocky. Ska äta lite nu och sen ska vi försöka att fixa lite när det blir lite svalare.

(null)

(null)


(null)

(null)

Visa fler inlägg