Semesterdag

Idag har vi verkligen haft en perfekt semesterdag. Började med lite sovmorgon för hela lilla familjen och sen gick vi ut och tog in hästarna, fodrade dem och sen duschade vi och gjorde oss iordning innan vi åkte till Mariefred och foodtruck festivalen. Hängde där, åt god mat, fikade och träffade lite folk innan vi åkte hemåt igen.
Då fodrades hästarna och så lämnade vi Nova hos mormor och tog med oss Adde och hundarna och gick på en promenad upp till sjön, det blev två timmars promenad och massor av bad för hundarna. Hur mysigt som helst!
Väl hemma sen så hade min mamma fixat mat så vi kunde äta direkt och sen gick jag ut i stallet. Red ett pass på ridbanan på Mona, longerade Latina och så fixade vi alla stallsysslor och släppte ut hästarna för natten.
Fler såna här dagar tack!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Varmt

Alltså det är så varmt, underbart om det inte vore så att man har massor att göra. 
Vi har vänt på dygnet för hästarna så de går in på förmiddagen och vilar i stallet tills den värsta värmen är över. Tror att det är skönast för dem faktiskt! 
Själv så orkar man ju knappt annat än att ligga på stranden men eftersom att jag pallar att hänga på stranden typ i en timme innan jag får rastlöshet panik så blir det bara korta svängar dit. Barnen och hundarna får iaf svalka av sig ordentligt.
Idag efter bad, shopping, hämtning av bil och ridning tillsammans med Linda så blev jag tok dålig. Feber, halsont och det värsta av allt var huvudvärken.. jag somnade då på golvet inne hos min mamma medans Nova tittade på tv. Hoppas på att må bättre imorgon för det är inte okej att bli sjuk en gång till nu.. har fått nog av att vara sjuk för ett par år framöver. Nu ska vi iaf sova så godnatt på er!

(null)
(null)
(null)
(null)


En bättre helg

Vi är hemma efter en grym helg i Katrineholm och årets slottssprint. Härligt väder, rally, bra resultat, middag, fest och grymma vänner.. svårt att ha det bättre helt klart! Hade det verkligen super kul och är glad över alla fina människor vi har runt oss. 
Nova och Adde var med under tävlingen och fram tills middagen var över, då tog min mamma med dem hem. Jag och Markus landade sedan på hotellrummet typ kl 4.

Så glad över att vi har Linda som har styrt upp allting i stallet medans vi var borta! Hon och Malin har sett till att alla sysslor blivit gjorda och att Mona, Lady, Latina och Rocky har blivit motionerade. Guldvärt!

Igår hade jag en lugn dag tillsammans med Markus, Eric, Erik, Jasse och barnen, vi låg i soffan, åt pizza, var ute i skogen och gick/åkte fyrhjuling, badade och grillade på kvällen.

Idag tar vi det såklart också lugnt, det är 32 grader ute och jag har egentligen bara varit ute imorse för att släppa ut hästarna och för att fylla på vatten tunnorna i hagarna.
Lite senare så ska jag rida Mona, skritta Latina och så ska barnen rida på Rocky! Sen ska det fortsätta att byggas och göra om hagar.

Mammas tjej på rally ❤️
(null)

(null)

(null)

Förmodligen den yngsta mekanikern på plats.
(null)

(null)

Älskade älskade vänner.
(null)

(null)

(null)

(null)

Slitna själar.
(null)

(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg