Måndag

Idag har varit en seg dag.. blev nämligen väckt av Tezla kl 3 inatt pga att hon ville ut och kissa (fattar ej varför då hon aldrig går ut på nätterna?). Väl ute så sprang hon ut i skogen och skällde på något, jag som inte ens hade tagit på mig några kläder fick gå ut och hämta henne och sen gick jag och la mig igen. Då hade dock alla valparna vaknat och så var det gnäll, bus och skrik i typ 2 timmar... sen vaknade Nova och så somnade jag 30min innan klockan ringde. Fy fan.

Tiden på jobbet gick snabbt idag iaf, hade mkt att göra och då flyger tiden iväg. Rebecca hade varit här på dagen och ridit Latina och jag longerade Mona och Frida skrittade Lady när jag kom hem. Sen fyllde vi på vatten i hagarna och fixade allt annat. 

Har precis ätit nu, ska gå ut och kvällsfodra hästarna om en stund.. sen är det nog dags att sova.

Monis <3
(null)

Fredag

En händelserik vecka börjar att gå mot sitt slut. Nova har varit hemma från dagis hela veckan men jag har som tur var kunnat jobba mån, tis och ons ändå men blev tvungen att vara hemma med henne igår och idag. Därför har inte så mkt annat blivit gjort faktiskt. Jag mår heller inte toppen utan mår väldigt illa idag och har haft huvudvärk hela veckan. Har haft hjälp i stallet denna vecka av både Linda och Rebecca vilket hjälper mycket när det är annat som tar tid. 

Imorgon bitti kommer iaf veterinären och ska vaccinera några av hästarna. Annars så är det inte så mkt planerat mer än att vi måste göra klart hagen där unghästarna ska ha sin lösdrift.

(null)

Valpisarna <3
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Söndag

Jag är så trött just nu. Eller förmodligen är jag stressad vilket gör att jag blir trött. Tänker på mkt saker just nu och har lite svårt att veta vad jag ska ta för beslut. Men det löser sig nog tillslut. 

Denna helg har spenderats med myskväll hemma i fredags, i lördags så var Lilys mammas ägare och hälsade på, stallet fixades och så longerades Latina, Mona, Lady och Rocky i regnet. Sen åkte jag, Markus och Nova till Amanda, Rasmus och Signe och åt middag och hade mys hos dem hela kvällen. Så kul att Nova och Signe har blivit kompisar, de är så gulliga. 

Idag tog jag och Nova sovmorgon, sen red jag tillsammans med Rebecca, hon red Latina och jag red Lady, sen stannade hon kvar och hjälpte Adde och Arian när de red Rocky medans jag red Mona. Jag gick sen en promenad med Tezla samt tränade lite för att sysselsätta henne.. hon har gått ner rätt mkt i vikt sedan valparna kom så vill att hon ska göra av med energi men inte genom att springa runt för mkt. Åkte efter det iväg med alla barnen och åt middag själva. Sen skulle jag och Markus städa lite men han försvann så jag städade och Nova lekte med valparna under tiden. Nu har vi haft lite mys i soffan men ska gå ut och natta hästarna en sista gång och rasta hundarna sen är det sovdags.

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg