Fredag

Ett sent hej idag!
Jag och Nova var vakna vid kl 7 imorse och jag var uppe en sväng då innan vi sedan somnade om när Markus åkte till jobbet. Så skönt!
Var sedan hos mina föräldrar vid 10 för att säga hejdå eftersom att de och Arian åkte till Småland nu på förmiddagen och blir borta hela helgen.
Det betyder att det bara blir jag, Markus, Nova och Adde hemma på gården denna helg.. Helt ärligt så ska det bli så jäkla skönt!

I eftermiddag ska jag hämta hem Latina och Cheyenne så nu hoppas vi på att de båda är dräktiga!! 

Trött tjej som sover nu :)
Träningen

Jag började med att hjälpa till att bygga hinder till den första gruppen när jag kom till srk, sedan lastade jag ut Mona och tog in henne i ridhuset. Longerade några varv åt varje håll för att se om hon var spänd men det var ingen fara. Satt sedan upp och red ett pass på henne där, hon var super duktig trots att det var två andra hästar i ridhuset samtidigt! Är så glad över min fina lilla häst!
Ställde sedan henne i en fålla och kollade på slutet av första gruppens träning tillsammans med mamma, Nova och Sofie innan jag tog ut Bananja. Hon var väldigt fin att rida på marken idag, egentligen på hinder också men hon typ attackerar det första hindret hela tiden...
Pontus tyckte iaf att hon gjorde sin bästa träning någonsin och även jag fick beröm för att jag numera sitter mer still och jobbar henne mer på yttertygeln hela tiden. Kul!

Nu är jag hemma, åt lunch på BK påväg hem och ska nu sopa stallet (mockade allt imorse), packa ur bilen, fodra hö ute i hagarna och ha lektion för Solin!

Mona <3Torsdag

God morgon!
Jag har varit i stallet och fodrat samt släppt ut Molly och Valle, de andra två står kvar inne och äter.
Jag ska nämligen åka och träna för Pontus med Bananja och då tar jag med mig Mona också för att träna på att rida i ridhus så jag tänkte att jag rider henne i det andra ridhuset medans första gruppen rider för Pontus. Blir kul!

Igår red jag och Frida ut på Bananja och Valle i skogen, de fick galoppera längs grusvägarna och busa av sig lite.

Söt-Mona :)Visa fler inlägg