Fredag

God kväll!
Vi är i mål efter etapp nr 1 här i Uppsala och jag kom precis tillbaka på hotellet. Har sjukt jäkla ont i huvudet så jag åkte med Steffen till hotellet, alla andra är kvar nere på servicen och meckar med Markus bil.
Han ligger för övrigt trea totalt med typ 0,5sek upp till andra plats. Vi ligger nia i otrimmade JSM vilket är jätte bra med tanke på hur lite Kevin faktiskt har kört.

Vi kom hit igår kväll och idag har hela dagen spenderats med rek av sträckor.
Imorgon väntar 9 sträckor och efter det så väntar final bankett och prisutdelning.
Det blir en kul morgondag helt enkelt!

Onsdag

God morgon, eller nja, fy vilken morgon vi har haft... Nova är sjuk igen och har sovit oroligt, hostat och gråtit sig igenom natten. Stackars liten ♥ Jag tog upp henne nu på morgonen och sövde om henne inne hos mina föräldrar när jag skulle släppa ut hästarna och nu har jag vissa saker som jag måste göra på morgonen/förmiddagen men i övrigt så ska jag bara vara hemma med henne, hoppas att hon ska må bättre senare så att hon kan vara med mig ute, jag har nämligen sjuuuukt mycket att göra.. känner mig lagom stressad inför att åka iväg imorgon! 
Well, dags att köra på så att allt blir färdigt någon gång :)
 
 

Tisdag

Alltså imorse när klockan ringde så ville jag bara kasta ut telefonen genom fönstret, tog mig dock samman och snoozade istället. Nova har stökat inatt, hon som brukar sova väldigt bra och slutat äta på nätterna skulle helt plötsligt ha välling två gånger inatt och de andra gångerna hon vaknade så var det bara tröstning hon ville ha.. Vet inte om hon drömmer eller vad det är som spökar just nu.

Jag lyckades tillslut släpa mig upp ur sängen iaf, fodrade och släppte ut hästarna, gjorde iordning Nova och körde sen henne och Adde till skola/dagis och nu är det jobbdags för mig!

Förövrigt så har jag sån störd träningsvärk i benen efter att ha kört cirkelpass + intervallpass både lördag, söndag och måndag... Jag måste dock köra idag, imorgon och torsdag också för på torsdag åker vi ju till Uppsala så blir svårt att hinna träna där, får försöka att köra powerwalks där iaf. Hade avstämning med min PT i söndags och då var det -2,4kg på vågen och -4cm i midja. Mycket nöjd med första veckan!

Visa fler inlägg