Onsdag

Har mått sämre idag, haft feber och sovit i princip hela förmiddagen efter att jag var uppe och fodrade hästar, släppte ut och körde Adde till skolan imorse. Vaknade typ kl 13 i soffan i en pöl av svett och var helt borta med Nova sovandes brevid.

Vi kl 15.30 så kom Linda och Filippa och hjälpte mig med alla stallsysslor samt hjälpte mig med ridningen av hästarna så vi red ut i skogen med ett gäng. Linda på Mona, Filippa på Klarissa och jag på Lady. Guldvärt med hjälp när man mår som en påse skit.

Ikväll har Cheyenne sprutats igång så nu hoppas vi på att hon vill brunsta så att jag kan lämna henne på seminstationen igen på söndag. Gillar dock att ha dem hemma för Benny är den sällskapligaste fölunge vi haft hittills, så sjukt go!

Nu ska jag försöka sova men mår verkligen piss så är svårt att komma till ro. Markus är iaf påväg hem från jobbet nu där han mekat med sin rallybil hela kvällen.. jag somnar väl säkert 5min innan han är hemma som vanligt.
Godnatt på er, imorgon hoppas jag på att må bättre!

Om man nu måste vara sjuk så kan man inte ha bättre sällskap än denna lilla tjej ❤️
(null)

Bästa tjejerna som ställer upp!
(null)


Tisdag

Kan inte sova.. hostar och snorar typ sönder, dessutom så har jag typ en miljon myggbett som kliar. Var hos läkaren idag och blev sjukskriven resten av veckan eftersom att jag inte verkar bli frisk (på mitt jobb så får man inte jobba om man är det minsta sjuk pga vissa orsaker).

Är ändå rätt glad just nu.. känns som att saker faktiskt går bra för en gångs skull men det kan ju såklart vända snart igen. Vi får se helt enkelt.

Meeen, just nu så vill jag bara att Markus ska komma hem och klia mig i håret så att jag somnar någon gång... men han är kvar på sitt jobb och mekar med rallybilen så innan han är hemma så borde jag ha somnat.

De senaste dagarna i bilder.

Mona ❤️
(null)

Den jag älskar mest ❤️
(null)

(null)

Nova är inte rädd hon, att gå in till unghästarna och ge dem en massa morötter är väl inga problem? 
(null)

(null)

Lördag

Imorse åkte jag, Frida, Filippa och Adde till Sundbyholm där vi sen har varit i princip hela dagen. Jag red en klass på Mona där hon var felfri och super duktig! Frida red två klasser på Lady där resultaten inte riktigt speglar rundorna faktiskt.. Lady var lite tråkig idag. Issa var även där och slog till med en vinst så i det stora hela gick det bra.
Härligt att spendera en hel dag med sina härliga vänner, mamma och Patrik kom även dit med Nova, Arian och Tilde.

Nu är jag jävligt solbränd, trött, snorar sönder, har ont i halsen och ont i huvudet så ska nog försöka att sova! Markus, Nova och Eric åkte till Småland i eftermiddags för att det är urnsättning för Ms farmor imorgon (de kommer hem imorgon kväll igen) så det blev tomt här. Dock så har jag ju båda hundarna såklart och så ville Adde sova här så han har snott Erics sovplats.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg