Söndag

Jag sitter just nu i bilen påväg hem, Markus åkte i förväg tillsammans med Nova, Arian och Tezla och är redan hemma. Jag, Frida, mamma och Adde tog en omväg och hälsade på en bekant, ett mycket trevligt besök faktiskt! Kan dock inte skriva så mycket om det just nu, kanske senare.

Annars idag så har vi försökt att ta igen oss efter våran utgång igår som blev rätt hård. Vi har gått promenader med Tezla, ätit pizza och bara hängt i stugan.

Igår innan utgången så åt vi på favorit restaurangen Pio, åt världens godaste planka och hade trevligt med hela Markus familj och nästan hela min.
Tidigare på dagen så fikade vi med Markus mormor, farmor och moster, vi var i lekparken och var även en snabbis på stan och shoppade lite.

Men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten, imorgon är det dags för jobb.

Snart i Halmstad!

Sitter just nu i bilen, har väl några minuter kvar tills vi är framme i Halmstad för våran semesterhelg!
Mamma, små grabbarna och Nova är redan nere hos svärföräldrarna och vi har med oss Frida och Tezla så nästan hela familjen är på plats i helgen.
Imorgon väntar fika med släktingar till Markus, shopping, middag på favorit restaurangen Pio och utgång för att fira Frida som fyller år på söndag!

Vi stannade och åt middag på pizzahut i Linköping och jag har lyxat till det med två plånböcker... Hur jag ska lyckas hålla reda på båda två återstår att se ;)

Fredag

Älskade fredag!
Sitter just nu och äter lunch på jobbet, senare idag så åker vi mot Halmstad efter att jag och Frida har stängt firman vid kl 17.. Ska bara slita på här på jobbet fram tills dess.
Har annars idag haft hovslagaren hemma vid kl 7, han skodde de två sista hästarna. Efteråt så longerade jag Bananja och Valle samt mockade stallet, släppte ner hästarna på gräset, fixade med katterna, packade, städade undan hemma och precis när jag skulle åka så hittade jag min plånbok! Sååå lättad! Den låg under en kudde i mina föräldrars utemöbler...

 
Visa fler inlägg