Måndag

God morgon måndag!
Jag har sån sjuk träningsvärk i ben, armar, rumpa och rygg idag, sjukt jobbigt men ändå rätt skön känsla.
Hade avstämning med min pt igår nu när vi kommit halvvägs (1,5 månad har vi kört) och jag har nu gått ner 6,5kg.. Mitt mål är att gå ner 12kg totalt under 3 månader så får nog fasen öka lite nu.. det blir svårare att gå ner i vikt för varje vecka.
 
Hur som helst, jag har sovit dåligt inatt.. drömde en hemsk jäkla mardröm som innefattade barnen (alltså Adde, Arian och Nova) och vaknade kl 02.30. Fy fasen vad hemskt det var, kunde inte alls somna om efter det och låg vaken till typ 04.30, väckte stackars Markus som la sig och höll om mig sen ringde klockan 05.30..
 
Idag är planen att jobba 7-16. Nova är hemma med sin mormor då dagis är stängt idag.
Sedan i eftermiddag/kväll blir det stallfix, motionering av hästar, träning och massa bus med Novis ♥
Ska försöka hitta en dag när jag kan vara lite ledig på kvällen också, Adde vill att vi ska ha en egen dag ihop, som vi alltid hade förut innan Nova kom. Självklart så ska vi fixa till en sådan dag, han älskar Nova över allt annat men jag förstår ju såklart att det blivit lite annorlunda sedan hon kom.
Han hittade förresten på en liten sång/rim/rap i helgen och refrängen var typ "Våran lilla Nova, hon är en gåva", alltså man vill typ grina när man ser hur mycket de två älskar varandra. (Självklart älskar hon och Arian även varandra men det blir mer konkurrens mellan dem och Arian är alldeles för snäll så Nova bossar runt med honom.)
 
Igår så hade förresten äntligen ridbanan torkat upp hyfsat så jag och Frida tog tillfället i akt och passade på att trimma lite där. Började med Bananja och Lady, jag red hela passet utan stigbyglar och Frida red utan stigbyglar i traven iaf. Bananja var sjukt fin! Sedan tog vi Mona och Valle som även de fick gå ett pass på ridbanan, Mona fick även hoppa några små skutt och skötte sig fint som alltid! Nu ska hon få några dagars vila.
 
Well, nu har ni nog fått uppdatering på alla fronter va? Dags att jobba lite. Ha en fin dag ♥
 
Fiiiiina, fina Mona!
 

Söndag

Jag skrev ett långt inlägg igår kväll men av någon anledning så försvann det, kasst!

Well, jag får väl återberätta lite kort om de senaste dagarna.. fredag var en bajs dag så den kan vi strunta i. Natten till igår var jobbig och Nova vaknade typ varannan timme vilket inte är katastrof i vanliga fall men efter en dålig dag och huvudvärk som har hållt i sig i en vecka så blev det jobbigt. Markus lät mig ligga kvar i sängen igår morse och gick upp med Nova och Eric. Sen gick jag upp vid kl 10.
Dagen spenderades i stallet med Frida, vi red ut och galoppjobbade lite med Bananja och Lady, sedan red vi på en kortare tur på vägarna med Molly och Mona och då mötte vi både bilar, ett gäng med utklädda barn och gick igenom vattenpölar, Mona imponerad som vanligt! Så glad över den hästen!!
Jag avslutade sedan med den sista stallfixet medans Frida longerade Valle.
Kvällen spenderades med intervallpass på crosstrainern, bus med Nova och filmmys.

Idag skulle jag och Frida ha tävlat men igår vid insläpp så slet sig två hästar och jag blev sparkad på fotknölen av en av dem. Foten är lagom blå och svullen nu så att ta på mig en ridstövel hade aldrig gått, vi har dock massor att göra här hemma ändå så det gör egentligen inte jätte mycket. Markus och Eric ska köra på i huset precis som igår så jag hoppas att hinna dit och hjälpa till lite jag med.

Godnatt

Finns det något värre än att inte kunna somna? Här ligger jag vaken liksom med Markus sovandes bredvid och Nova sovandes i sin säng brevid på andra sidan.
Efter jobbet idag så åkte jag och Arian direkt till Anders stall för att fixa det sista samt ta in alla hästarna, sedan vidare hem där jag och Frida fixade i stallet, lastade in hästmat och strö samt longerade tre hästar. Efter det blev det kvällsfodring och bus med Nova. Skulle sen laga någon middag men hittade ingenting jag ville ha så struntade i det, alla andra hade ändå redan ätit.

Nej nu måste jag försöka att tvinga ner mina ögonlock och sova, imorgon är det mycket att göra!

Visa fler inlägg