Torsdag

Veckorna bara rusar på just nu, den här veckan har verkligen bara bestått av det vanliga. Alltså jobb, stall, vara med barnen och sova (är så sjukt trött just nu), förutom igår då jag var hos Frida och åt middag samt fick nya fransar medans Linda var snäll och tog hand om hästarna.
Idag jobbar jag, sen ska jag ha alla barnen då mamma ska iväg på möte, ska fixa stallet och hästarna och laga mat och allt sånt där nödvändigt. 
Imorgon är det fredag igen och sen väntar en helg med födelsedagsfest och lite annat kul!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Lördag

God kväll!
Hoppas att ni har en bra helg, jag började med en pissnatt. Vaknade av att det blåste storm utanför så kände att jag ville gå och kolla till unghästarna som går ute på nätterna, var dock ingen fara med dem som tur var. Hade dock jätte svårt att somna om efteråt, vid kl 5.30 gick sen Markus upp och då vaknade Nova till och var sen ledsen och tokgrät i över en timme. Fick henne tillslut att somna om och då däckade jag själv totalt. 
Sen har vi typ bara varit i stallet, varit och handlat foder, fixat med hagarna och så red jag och Frida ett pass på ridbanan på Mona och Lady, efteråt så tömkörde jag Latina och så red Nova på Rocky, först på ridbanan och sen ut en sväng i skogen.
Åt sen middag hela familjen, alltså jag, Markus, Nova, Eric, mamma, Adde, Arian, Frida och Patrik och nu är det film och mys, fast strax dags för att gå och lägga sig.

Annars har det varit rätt lugnt denna vecka, fick vabba med Nova torsdag och fredag och efter att stallet var färdigt och hästarna motionerade så hade vi fredagsmys igår med Erik och Jasse.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tisdag

Jag vaknade idag med sjuk huvudvärk och jätte ont i ländryggen. Ryggontet blir bara värre hela tiden nu så skulle nog behöva göra någonting åt det.. det strålar liksom ut i hela benen och gör skit ont.

Helgen var iaf grym i vanlig ordning. Håkan och Emmelinn hade westernfest och vi hade verkligen sjukt kul där. Nu är det nog dock dags att dra ner lite på festandet ett tag känner jag, det har blivit lite mycket sista tiden. Men fasen vad tacksam jag är över mina vänner, har verkligen världens bästa och roligaste vänner utan tvekan. Svårt att klaga när man har skrattat så att man fått träningsvärk i magen.

Hästarna är fina att rida just nu, red ut på dem i helgen, igår gick de på ridbanan och ikväll väntar träning om jag klarar av att ta mig upp på hästen med den här jävla ryggen. Min kropp vill inte riktigt just nu kan man säga, har ju även hälsporre och någon randömhet i båda fötterna också, dock så är höger foten mycket värre så på mornarna kan jag knappt stödja på den och jag måste ha speciella sulor i skorna.. känner mig som en tant.

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)


Visa fler inlägg