Onsdag

Efter en lite jobbig natt då Nova bestämde sig för att vara vaken 3 timmar mitt i natten så bestämde
jag mig imorse vid kl 5.30 för att jag inte orkade gå upp och åka till jobbet. Somnade istället om i två
timmar, gick sedan upp, fodrade och släppte ut hästarna, gav hundarna mat och åkte sedan mot jobbet
istället! Jag har bestämt mig för att nu när hon är sjuk och sover sämre så ska jag inte tvinga mig själv
att gå upp sådär tidigt efter en natt med för lite sömn. Allt får anpassas efter Nova helt enkelt!
 
Nu är det iaf jobb i några timmar som gäller och Nova sitter här brevid och leker i vagnen.
Resten av dagen vet jag inte riktigt hur den ska spenderas, men jag och Frida har lite planer
så får se vad det blir!
 
 
 

Tisdag

God kväll!
Kass bloggning för tillfället men jag är rätt nere just nu och kommer nog vara det ett tag, känns lite som att hela mitt liv skulle kunna rasa samman vilken sekund som helst.
Därför så har jag avanmält mig från några tävlingar nu, det är ingen mening när man inte kan ha fullt fokus, vill typ vara hemma bara.

Hur som helst, idag har jag varit hemma med Nova, Adde och mamma.
Var i stallet på förmiddagen, fixade massor i stallet och så var Steffi här och hälsade på.. Sedan fixade jag klart allting i stallet och gjorde klart hästarna.
Nu ikväll var jag och Dennis iväg och hämtade mat från Mariefred, jag åt en jätte god oxfilé pasta :)
La mig i soffan och sövde Nova för en stund sedan så nu är det Million dollar listing på tvn och invänta att Markus kommer in som gäller, sedan ska jag sova!Måndag

Idag är min energi nivå på noll.. Humöret är även det långt ifrån topp!

Hur som helst, idag har jag (och Nova) jobbat några timmar och lämnat och hämtat Adde och Arian på skola/dagis.
Min mamma hade mockat och fixat i stallet så jag ska bara ta in hästarna samt longera Latina, Bananja och Valle innan kvällsfodring. Lugn kväll alltså!

Igår så gick hela dagen åt till tävlingen på Färingsö. Vi åkte tillsammans med Issa och Anders i deras lastbil så det var väldigt smidigt! Dock så upptäckte vi på tävlingsplatsen att vi hade glömt våra kavajer i våran bil. Så dumt! Tur att Issa och Hanna var räddare i nöden och lånade ut sina kavajer till oss! 
Valle gick två unghästklasser först, första var okej men han var rätt spänd så 8 fel, andra klassen var han jätte fin och Frida red riktigt bra, tyvärr fick de ett nerslag på sista hindret dock!
Latina gick sedan förklassen där hon var jätte fin, felfri och 14e placerad. Red väldigt lugnt och fick till en bra skolrunda.
I lagklassen var hon också felfri vilket även Hanna och Issa var så det blev omhoppning mellan 6st lag. Även där så var Latina felfri (och snabbast i laget) och även Hanna och Issa var också felfria igen, dock så var två lag snabbare än oss så en 3e plats blev det för laget!
Vi var sedan hemma sent, typ vid 19.30 och då hade vi mockning och allt annat kvar i stallet, lagom irriterade båda två för att ingen annan mockade när vi var borta hela dagen och inte hann på morgonen för en gångs skull. Men men... När klockan var 21.30 så kunde jag gå in och äta middag iaf och träffa Nova som jag inte hade träffat på hela dagen.

Nu blir det iaf stallfix innan jag tänker krypa ner i soffan och mysa resten av kvällen!

Visa fler inlägg