Måndag

Är så trött. Ligger i sängen och kommer nog att somna så fort jag lägger ifrån mig mobilen tror jag.
Har iaf haft en bra dag idag förutom att jag blivit förkyld och snorar satan.. men har iaf jobbat och sen ridit Latina och Mona varsitt pass på ridbanan, longerat Lady och sen kvällsfixat i stallet, fyllt vatten till alla hästar ute och sen ätit samt gosat med Nova innan vi gick och la oss. 
Markus däremot sitter vid köksbordet och pratar med Eric och Robert som är här och hälsar på och de har inte setts på ett tag så känner jag dem rätt så har de en del att prata om så jag sover nog gott sen när han kommer och lägger sig. 
Godnatt på er, nu går mina ögon i kors.

(null)

(null)

Helg

Har haft en bra helg. Svärföräldrarna har varit här hela helgen och även Andreas kom upp och stannade över helgen. Vi har fått hjälp med huset av dem samt Eric och Erik, firat Arian och myst. 
Har såklart varit i stallet också men när det är is överallt så är det lite knepigt att rida ordentligt. Hästarna får röra på sig varje dag iaf men skulle inte påstå att det är några toppen pass varje dag direkt. Ett eget ridhus skulle sitta fint helt klart men får nog fortsätta att drömma om det.

Ska strax gå ut och ta in hästarna samt fixa lite annat i stallet innan det är daga för myskväll. Imorgon är det tillbaka till vardagen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Torsdag

Idag fyller Arian år och därför fick hästarna vila och vi firade honom lite istället direkt efter jobbet. Det blev pasta carbonara, fika och en massa presenter såklart. Tror att han är nöjd med sin 7års dag men vi ska fira honom mer i helgen.

Jag och Arian var iaf ute nyss och tog in och gav alla hästarna mat och nu sitter jag och ritar lite med Nova. Snart är det dock dags för sängen tror jag så att jag kanske kan vara lite pigg på jobbet imorgon.. har varit sjukt trött de två sista dagarna.

(null) (null)Visa fler inlägg