Telefonlös

Vissa dagar har jag sån lust att kväva Markus med en kudde.
Som typ idag när jag först gör iordning mig själv och Nova och sen sätter in henne i bilen och släpper ut hästarna och jag har bett honom om en enda sak.. Nämligen att ta med sig hennes nappflaska och min mobil till mig för att jag inte fick med mig det när jag bar henne och de andra sakerna. Istället för att göra det jag bad om så tappar han bort min mobil på vägen och låser huset och åker till jobbet. Där stod jag utan mobil och utan nycklar, lagom förbannad.
Fick åka och lämna Nova på dagis och sen åka till jobbet och ringa honom därifrån, såklart så vet han dock inte vart min mobil är mer än att han vet att han tog den när han gick ut. KUL. Kan dock inte vara utan den just nu då jag väntar en del rätt viktiga samtal så Frida ska ta sina nycklar och åka ut och till oss och leta efter min mobil, då kan hon ju ringa till den iaf från sin mobil så hoppas vi att den kommer till rätta.
 
Annars idag väntar jobb, fix i stallet, ridning och tid med Novis såklart. Borde även tvätta och städa lite för just nu bor vi i ett jäkla kaos kan jag säga, det blir lätt så när vi är borta mycket. Denna helg är vi dock hemma så då jäklar ska jag försöka att komma ikapp lite med allt!
 
Lill-chefen var med i stallet igårkväll ♥
 

Godnatt

Nu ska jag nog försöka att sova, har legat i sängen och fixat massor på telefonen men nu går nog mina ögon snart i kors så får nog ge upp för idag.


Det blev ingen provridning idag, dom bokade av 20min innan (idiotiska jävla spekulanter som vi alltid råkar ut för) men eftersom att jag ändå var i ridhuset så red jag ett pass där och B var verkligen super fin!
Väl hemma sen igen så fixade jag alla stallsysslor och när Frida kom så red vi ut och klättrade med Mona och Lady.
Sen har kvällen spenderats med Nova, vi lekte inne, var ute i garaget en sväng och tittade vad Markus gjorde och sen avslutade vi med att kvällsfodra hästarna och gosa med katterna innan vi gick in och la oss, hon somnade som en stock direkt! 

Det är så häftigt nu för det går verkligen att prata med Nova, hon förstår det man säger och kan säga de flesta ord så hon kan svara på det. Hon har full koll på allt, är sjukt ordningsam och städar samt plockar undan efter alla samtidigt som hon är världens busigaste och rör till bland sina egna saker. Hon kramas och säger förlåt om hon gjort något fel men gör lite sattyg när hon tror att vi vuxna inte ser... typ slår Arian och snor hans saker. Hon själv är svin tuff, ramlar och slår sig men grinar inte utan bara reser sig och fortsätter. Nu har hon även börjat gå på pottan, jag har ingen aning om i vilken ålder de brukar att börja göra det men enligt dagis personalen så är hon väldigt mycket före i utvecklingen när det gäller allt, jag själv har ingen uppfattning om vad som är normalt men om hon nu utvecklas snabbt så har hon nog Adde och Arian att tacka för det, hennes stora idoler som är världens bästa morbröder till henne!
Well, nu är det dags att sluta skryta (svårt när den där lilla människan är det bästa som finns) och sova istället så godnatt på er :)

Måndag

Lite sent för att säga godmorgon så får väl bara skriva hej istället!

Hade lite mkt att fixa med på jobbet under morgonen och förmiddagen så då blev det ingen morgonbloggning :)
Hur som helst så släppte jag ut alla hästarna imorse, sen lämnade jag Nova på dagis och efter det åkte jag till jobbet.
Nu är jag hemma igen lite snabbt innan jag ska iväg med en av hästarna till ridhuset då det kommit spekulanter från Finland.

Frida hämtar Nova på dagis sen iaf så slipper jag känna mig stressad, sen ikväll ska vi rida de andra hästarna och fixa i stallet! 

Visa fler inlägg