Träning

Fy satan vad kallt det är. Som vanligt när kylan kommer så undrar man hur man ska överleva vintern men på något sätt så gör man ju det varje år.

Igår var vi hos Pontus och jag tränade med Latina och Mona. Mona var fin men är inte riktigt på plats så som hon brukar så hade inte någon toppen känsla på henne. Latina hade jag bättre känsla på, hon var lite överladdad i mellanåt men skötte sig bra.

Idag ska jag åka till Markus direkt efter jobbet så ska vi fixa lite ärenden och så får jag ta stallet och motionering av Latina, Lady och Rocky efteråt. Mona ska få komma ut i skogen med Linda iaf.

(null)

Söndag

Har haft en så himla bra helg! Vi hade återförening med vårat härliga kompisgäng hemma hos oss och har haft myskväll, varit på julmarknad, haft fest och sen avslutat med lite söndagsmys. Älskar att jag har dessa människor i mitt liv, det är så jävla värt att ha grymma vänner som stöttar varandra genom allt. 

Nu har Nova precis duschat och ska läggas, hästarna ska tas in och kvällsfodras och hundarna ska kvällsrastas sen är det dags att sova och köra på med en ny vecka!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Godnatt

Nu ska jag strax gå ut och ta kvällsrastningen med Tezla och Rex innan det är daga att sova. Rex har iof redan varit ute och sprungit med Markus men han har energi så det räcker och blir över. Tezla har förresten fått valpar, 7st för att vara exakt. Just nu är de inte speciellt söta såklart  men vänta bara några veckor så kommer man ju att dö söthetsdöden.

Jag och Nova har ju varit sjuka i en vecka men igår så kom jag tillbaka till jobbet. Skönt att vara tillbaka i rutinerna. Hästarna är dessutom fina, har hoppat Lady och Mona för Pontus vilket var nyttigt och idag har jag ridit Latina och Lady på ridbanan tillsammans med Adde som red Rocky och så longerade jag Mona och gjorde alla kvällssysslor såklart.

(null)

(null)

Visa fler inlägg