Lördag

Jag gick av ett nattpass igår morse strax innan kl 8, hämtade upp Nova och Arian, åkte hem och släppte ut hästarna och sen däckade jag i sängen. Vaknade sedan kl 15 och efter en stund började jag må illa.. trodde att det skulle gå över efter att jag ätit middag men icke. Fick alltså inte åka och jobba (vi har jätte noga regler med sjukdomar). Låg istället i soffan hela kvällen med mobilen igång så att jag såg Cheyenne i kameran.. vid 21.15 så började hon skrapa lite och 21.25 la hon sig ner så då gick vi ut i stallet, 21.29 började hon fölaoch 21.37 hade vi en fölunge låg o halmen.. En jätte fin hingstunge blev det som har fått namnet Bentley. Han är väldigt mycket mer försiktig än vad båda fölen förra året var men verkligen super gullig! Helt galet att han kom just igår när jag faktiskt var hemma sjuk!

Idag har dagen typ varit som igår, jag mår fortfarande illa, har sjuk huvudvärk och är dessutom jätte snorig så kan ju såklart inte jobba inatt heller.. har inte ridit eller någonting idag utan vi fixade bara stallet och har haft Cheyenne och Bentley ute i hagen i två omgångar, lika bra att ta det lugnt så att kroppen får vila ordentligt. Hatar att vara sjuk.

Markus har iaf varit i Älmhult och kört rally idag vilket resulterade i vinst! Grymt jobbat av dem! 😁🙌🏻

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Torsdag

Det har varit fullt upp dessa dagar så vi tar väl en liten genomgång på vad som hänt..
Tisdag: gick av på jobbet 7.30 efter ett nattpass, åkte hem och lastade in Lady och Mona i lastbilen och åkte mot västerljung för att träna för Linda. Super träning som vanligt! Sen hem, fixa stallet, somnade på soffan i två timmar, lastade in Latina och Molly och åkte mot Gnesta för Pontus träning.. även den väldigt nyttig! Var hemma igen sent så det var bara att gå och lägga sig.

Onsdag: Tränade dressyr för Pelle på morgonen med Mona, det var verkligen super kul och hon blev så fin med hans tips! Åkte sen hem, fixade stallet, longerade Klarissa, gick en promenad med Latina och Lady, hann umgås med Nova en stund och sen jobbade jag 15-23.

Idag: Var barnvakt åt Arian som mått dåligt så vi tog sovmorgon, var i stallet en snabbis, åkte in till stan, var på massage och åt lunch med Markus. Sen hem, fixade stallet, longerade Latina och Mona, när Frida kom så red vi ut på Klarissa och Lady och sen fick hästarna gå in, jag åt middag, duschade och nu ska jag snart åka till jobbet för ett nattpass!

Idag är dessutom beräknad födseldag för det lilla fölet i Cheyennes mage! Hoppas att den lille behagar att komma ut snart :)

(null)

(null)

(null)
(null)

Måndag

Jag har haft en bra helg, i lördags var jag och Frida på Hästhuset på pay and jump. Vi hade med oss Latina och Mona, tanken var att de skulle få hoppa en runda var men Latina var inte direkt på sitt bästa humör så hon fick gå två vändor (stort tack till de snälla människorna som hjälpte till med att faktiskt få över henne första rundan.) Andra rundan så skötte hon sig bra! Mona däremot var super duktig och hoppade sin runda felfritt direkt! Väl hemma sen så red jag Klarissa och Frida red Lady.. På kvällen blev det grillpremiär med Markus, Eric, Erik, min mamma och barnen innan det blev mys med kidsen och sen sängen tidigt. 

På söndagen var det nämligen Fridas tur att hoppa, dock på riktig tävling så vi åkte iväg till Enköping med Lady. De gjorde en fin runda men hade tyvärr ner ett hinder. Latina och Mona skrittades för hand medans Klarissa vilade. Det blev en lugn kväll sen, vi åt frukt och tittade på tv innan vi gick och la oss. 

Idag tog jag en efterlängtad sovmorgon tillsammans med Nova (som fick vara ledig för att jag ville umgås lite med henne inför den här veckan där jag jobbar varje dag) och Arian som mamma lämnade över till oss när hon åkte imorse men han ville inte ha sovmorgon så han tittade på tv istället. Körde sedan in Arian till sjukhuset där mamma mötte upp oss, sen vidare till centrum och hämta paket, sen hemåt och stallfix samt longering av hästar tillsammans med Frida.. Hon tog Lady och Latina medans jag tog Mona och Klarissa. Har sen i princip bara umgåtts med Nova, tränat och tagit in och nattat hästarna. Kl 22.00 så började jag att jobba och går av kl 7.30 tisdag morgon :)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Visa fler inlägg