Fredag

Jag jobbar just nu, går av kl 7.30 och då är det raka vägen hem för att släppa ut hästarna. När det är färdigt så tänkte jag fakriskt vila någon timme eller två innan jag ska fixa stallet, bygga hinder på ridbanan och hänga med Nova. När Frida kommer från jobbet vid 17.30 så ska vi hoppa lite smått är tanken.
Annars ska vi bara mysa idag, jag behöver verkligen denna lediga helg! 

Igår så var hovslagaren ute hela förmiddagen så jag mockade och fixade andra stallsysslor under tiden.. gick sen och la mig direkt och sov tills Frida kom från jobbet, då gick vi ut och red varsitt pass på ridbanan, jag på Mona och hon på Lady. Longerade även Latina och tog in alla och fixade det sista. Åt sen middag och hann umgås en stund med Markus och Nova innan det var dags att åka tillbaka till jobbet...

Mona ❤️
(null)

Cheyenne och Benny 😍 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ny vecka

God morgon på er!
Jag går av mitt nattpass om typ två timmar, då ska jag åka hem och ta hand om mitt sjuka barn samt fixa alla stallsysslor. Tveksamt att jag kan motionera hästarna dock. Kl 13-15 ska jag vara tillbaka på jobbet för personalmöte, sen hem och sova (då får Nova vara hos sin mormor) för att sen ta in alla hästar och börja jobba igen kl 22.

Annars har det inte hänt så mycket de senaste dagarna, jag har haft jordens huvudvärk och Nova hostar och har feber.. Hästarna fick iaf löshoppas lite i söndags, longeras i måndags och igår så red jag igenom dem ordentligt på ridbanan. Super fina alla tre faktiskt (Latina, Klarissa och Mona). 

Lite bilder från de senaste dagarna 😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag

Jag gick av ett nattpass igår morse strax innan kl 8, hämtade upp Nova och Arian, åkte hem och släppte ut hästarna och sen däckade jag i sängen. Vaknade sedan kl 15 och efter en stund började jag må illa.. trodde att det skulle gå över efter att jag ätit middag men icke. Fick alltså inte åka och jobba (vi har jätte noga regler med sjukdomar). Låg istället i soffan hela kvällen med mobilen igång så att jag såg Cheyenne i kameran.. vid 21.15 så började hon skrapa lite och 21.25 la hon sig ner så då gick vi ut i stallet, 21.29 började hon fölaoch 21.37 hade vi en fölunge låg o halmen.. En jätte fin hingstunge blev det som har fått namnet Bentley. Han är väldigt mycket mer försiktig än vad båda fölen förra året var men verkligen super gullig! Helt galet att han kom just igår när jag faktiskt var hemma sjuk!

Idag har dagen typ varit som igår, jag mår fortfarande illa, har sjuk huvudvärk och är dessutom jätte snorig så kan ju såklart inte jobba inatt heller.. har inte ridit eller någonting idag utan vi fixade bara stallet och har haft Cheyenne och Bentley ute i hagen i två omgångar, lika bra att ta det lugnt så att kroppen får vila ordentligt. Hatar att vara sjuk.

Markus har iaf varit i Älmhult och kört rally idag vilket resulterade i vinst! Grymt jobbat av dem! 😁🙌🏻

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg