Back in the days


Bjuder på lite foton från förr, fina ponnyer <3

Min fina medryttarponny Dino! :)


Hubert på srk :)

Reanna på srk :)

På ridläger med Silver och farfar var och hälsade på <3 <3 Saknar farfar!!


Måndag

Hej på er!
Måndag idag men jag är faktiskt inte på jobbet, jag är nämligen hemma med Adde och Nova och kommer nog att vara det tills på onsdag.
Vi var dock uppe i rätt bra tid imorse, gick upp samtidigt som Markus gick upp för att åka till jobbet. Jag släppte ut hästarna och gav kidsen frukost innan vi åkte till Strängnäs och besiktade mercan, åt lunch på donken och sen hem igen. 
Nu leker Adde och Nova här inne och sedan ska Nova äta och när det är dags för henne att sova så tänkte jag klä på dem och gå ut så får Nova sova ute och Adde leka medans jag mockar. Sedan kommer farmor om några timmar och ska lämna saker och så ska vi fika lite.

Ska sedan longera Bananja i pessoaselen, longera Latina med gouge och rida en sväng på Cheyenne. Longera kan jag ju göra medans Nova sover/sitter i vagnen men när jag ska rida ut med C så behöver jag en barnvakt så får se hur jag löser det. Frida och Markus kommer ju sen iaf så det löser sig säkert!

Såhär sov Novis imorse, haha! ;)

Väntar och väntar..


Söndag

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft! Har haft Emmie här och har spenderat den mesta tiden med henne och Frida, alltså två favoriter.. Svårt att klaga då ;)

Idag var jag uppe och släppte ut hästarna medans de andra låg och sov, sedan var jag inne hos mina föräldrar och hälsade på grabbarna innan det var dags att väcka de andra och göra frukost!
Mamma och Arian åkte sedan mot Småland och jag blev alltså två barns morsa i några dagar framöver då Adde såklart vägrade att följa med henne och skulle vara hos mig istället.

Jag, Frida och Emmie fixade sedan allt i stallet, Frida hade lektion för Moa på Molly, jag galoppjobbade Bananja, sedan galoppjobbade Frida Valle och jag red Cheyenne under tiden. Sedan red jag Mona på ridbanan och efter det fodrade vi hö i hagarna. Hästarna är sååå fina att rida!! Cheyenne är dock jääääkligt pigg men det kan man inte klaga på!

Har precis ätit middag nu och hästarna ska strax få komma in, ska longera Latina lite också och kolla hur hon rör sig då hon har tappat en baksko.
Annars blir det vanligt söndagspyssel, alltså plocka undan lite och försöka ha lite ordning inför den kommande veckan!Visa fler inlägg