Lördag

God kväll!
Idag har jag och Frida varit i Nyköping och hämtat saker, sedan varit och handlat på Granngården, varit på kyrkogården och tänt ljus för mormor, morfar och farfar, sedan red vi Latina och Valle på ridbanan, skrittade Bananja och Cheyenne på grusvägarna, vi avslutade sedan med en springtur i skogen tillsammans med Diesel och Tezla. Jag har efter det ätit middag och busat med små grabbarna och Nova, nu ska jag gå ut och bada Latina och Valle inför morgondagens tävling och sedan är det dags att duscha själv innan jag borde sova.
Även Markus ska iväg imorgon då han ska köra rally så Nova får vara hos sin mormor tills vi kommer hem igen, om de inte kommer och tittar när jag och Frida tävlar såklart!

Älskade saknade <3


Good night

Dags att sova.. men Markus kom hem för en stund sedan och var tydligen tvungen att gå ut i garaget igen så jag blev bara less och dog i soffan istället tillsammans med Nova som sover på min arm.
Vissa dagar är jag så sjukt trött på att vi aldrig har någon tid tillsammans, att jag inte får någon hjälp och att allt bara är mitt jäkla ansvar.
Hade det varit någon av mina tidigare pojkvänner så hade jag inte brytt mig men den här jäkeln tycker jag ju om så fruktansvärt mycket. Nä, ingen bra kväll idag :(

Tidigare idag var jag i stallet och fixade samt motionerade hästar. Latina och Bananja fick gå varsin runda i skogen, hade med mig Tezla på första rundan som var med B... Håller på att vänja in henne på att springa med så har henne på lina nu eftersom att hon är så feg av sig. Sedan longerade jag Valle i repgrimman, Cheyenne och Molly gick en skrittpromenad med Elin och Jeanette. 

Nehe, nu ska jag deppa tills jag somnar och sedan kommer Markus att väcka mig när han kommer in inatt garanterat.

Morgonmys <3

Blev skrämd av Batman i stallet...

Kvälls gos med Arian <3


Kvällsmys framför idol...


Fredag

God morgon!
Jag, Nova och Adde som sov här inatt ligger fortfarande i soffan och myser. Markus gick upp tidigare imorse för att lufta bromsarna på en bil och då hade han passat på att fodra och släppa ut alla hästarna, blev så sjukt förvånad när han kom in och sa det sen! Han lär sig :)

Vi ska gosa här en stund till, jag är sjukt trött och sedan ska vi äta pannkaks frukost och sätta igång i stallet.

Igår spenderade jag kvällen i stallet, jag red ett trimpass med Bananja på ridbanan, longerade Latina i pessoaselen och longerade Valle i repgrimman. Väldigt fina alla tre! 

Mina tjejer <3


Visa fler inlägg