Onsdag

Idag har jag vabbat med Nova, hon är hostig, snorig och spyr igen.. 

Jag har inte kunnat få något vettigt gjort heller eftersom att hon varit gnällig och sovit väldigt mycket (jag kan ju inte gå ut då) så fick göra stallet nu ikväll... hästarna fick vila eftersom att Frida inte kom ut idag heller.
Nu ska vi gå och lägga oss om Markus, Eric, Erik och Adde kan sluta leka snart...

Tufft

Det är inte lätt just nu och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Jag har konstant huvudvärk och mår allmänt kasst.

Jag jobbar iaf på dagarna, hämtar ungarna i vanlig ordning och sen är det stallet som gäller. Igår red jag ut i skogen med Frida och Issa, det var Bananja, Mona och Lady som fick komma ut och ha det mysigt på skogsvägarna. Idag så longerade jag Bananja och sen trimmade jag på ridbanan på Mona tillsammans med Frida på Lady och Linda på Molly. 
Sen har kvällarna spenderats med Nova och grabbarna, det är inte lätt för någon när allt är kaos och då behöver barnen känna att man finns där för dem hela tiden. Dom är viktigare än allt.

Helgen

Fullt upp i helgen, tävling igår med två hästar och idag var det riksföl med Ina som gällde! Igår var båda hästarna (Bananja och Lady) felfria och idag var Ina duktig så vi summerar det som en bra helg!

Jag har precis tittat på film med de tre bästa killarna (Markus, Eric och Erik), nu ska jag natta hästarna och sen väntar sängen!

Visa fler inlägg