Stress

Jag är så stressad just nu.. På söndag är det dags för dop men innan det är det en hel drös med saker som måste fixas! Dessutom så kör Markus SM i Linköping fre-lör och jag tävlar på Sundbyholm på fredag! Det blir spännande hur vi ska få ihop allting helt klart!
Glömde skriva att jag blivit sjuk också, riktig high score!

Idag blev jag kvar på jobbet till 14.30, hämtade sedan Adde, hem och tog Nova, åt middag, fixade i stallet, fyllde vatten i alla hagar, red Bananja, longerade Latina, skrittade Cheyenne, kvällsfodrade, fixade med katterna, nattade Adde, gick ut i garaget och nu är jag inne igen.
Inväntar Markus som strax kommer in och sedan är det paradise hotell samt städning av huset som gäller.

Promenix med C :)


Måndag

God morgon!
Jag är just nu på jobbet, ska om en liten stund förflytta mig ner till stan då jag ska till läkaren. Ska sedan jobba några timmar innan det är dags för ett besök hos massören och efter det ska jag handla saker till dopet och hämta Adde i skolan. Det är så långt jag har hunnit planera än så länge!

<3


Söndag

Jag har börjat att älska söndagar, hur härligt som helst!
Just nu halvligger jag i soffan och väntar på att Nova ska vakna, hon har varit super rolig hela morgonen och vi låg och busade i sängen länge innan vi tillslut gick upp och åt frukost.

Idag ska vi köpa en ny tvättmaskin då våran har gått sönder (kuuuul), det ska hämtas en bil, vi ska iväg och slå om däck och så ska ju såklart stallet fixas och hästarna motioneras!Visa fler inlägg