Måndag

Vilken helg vi har haft!
Rally, fest med de bästa vännerna och sen födelsedags firande för bästa Adde. Svårt att klaga på den helgen!

Idag är jag tillbaka på jobbet där jag börjar komma in i allting, det känns bra!

Mona tappade en sko förra veckan och slet med en stor bit hov och ska ridas för första gången idag efter det. Latina är igång och rids igen också, så kul! Hon har inte hunnit tappa formen helt eftersom att hon hela tiden har skrittats och sen de senaste veckorna blivit longerad och jobbad från marken.

Nova plockade bär i skogen med Jasse och Theo.
(null)

Grabbarna redo för att vinka på
(null)

Nova chillade i rallyskogen
(null)

Trötta barn <3
(null)

Bästa Benny
(null)

Latina <3
(null)

Kattälskaren
(null)

Arian med
(null)

(null)

Markus och Olle mös lite
(null)

Lisa, vilken grym tjej är allt jag har att säga.
(null)

(null)

Adde & Henke
(null)

Albin och Olle
(null)

Fredag

Markus är i Hässleholm och kör näst sista SM tävlingen för i år och jag är hemma, jobbar och håller ställningarna. Just nu så ligger både Nova och hundarna och sover men jag kan inte somna.. standard när inte Markus är hemma.

Det har regnat som fasen idag och Mona lyckades såklart ha av sig den framskon som hon absolut inte fick tappa och hovslagaren är magsjuk. Vilken tajming. Som tur är så ska hon och Lady vaccineras imorgon så hon ska ändå bara skrittas för hand i några dagar.

Imorgon ska vi iväg med barnen på någon hinderbana med gladiatorerna, dom är sjukt taggade så hoppas att det blir lyckat! Sen kommer nog Markus hem imorgon natt och på söndag är det dags för fölvisning! Synd bara att han är så ful just nu med en massa fölpäls som rasar av...

(null)

(null)

Onsdag

Veckorna springer verkligen förbi just nu.. 
Idag började jag dagen med att fodra och släppa ut hästar och hundar i vanlig ordning. Lämnade Nova hos min mamma och åkte till jobbet, jobbade 8-17 och åkte sedan direkt till trendab för att hämta saker till Markus, mötte upp min mamma som lämnade Nova till mig och så åkte vi till Markus jobb där vi har städat servicebussen och rallybilen inför helgens SM-tävling, fixat med lite annat och ätit tillsammans med Markus, Eric och Erik. Vi åkte hem vid 20.30 för då var det dags för insläpp av hästar samt det sista kvällsfixet. Linda var dock snäll och tog mockning samt red Mona och longerade Latina idag. 

Tror inte att det har hänt så mycket annars, vi var dock i ridhuset med Cheyenne och Benny igår och tränade lite inför fölvisningen. Tråkigt dock att Benny är inne i sin absolut fulaste period just nu där han tappar fölpälsen och därmed ser ut lite som en skabbräv... 

De andra hästarna jobbar på, Mona är super fin att rida just nu och Latina har ökat på jobbet mer.. hon jobbas dock fortfarande bara från marken, jag vill verkligen bara 100% säker på att allting med ögat är bra innan hon rids igen. Rocky trimmas för fullt av Adde som är inne i ett bra flow just nu och Arian och Nova lär sig mer och mer hela tiden. Så glad över den ponnyn alltså!

Leverans av nya rallyskor till papi inför helgen
(null)

Här städas rallybilen för fullt 
(null)

Och servicebilen...
(null)

Benny ❤️
(null)

Nova delade ut morötter vid nattningen.
(null)

Visa fler inlägg