Fredag

Jag är nu inne på natt nr 8 på raken, när jag går av imorgon bitti kl 8 så är jag sen ledig fram tills måndag natt vilket ska bli så jäkla skönt!
Att jobba så här många nätter på rad är inte helt optimalt även om det funkar, men när folk är sjuka så har man ju inget val..

När jag slutade imorse så åkte jag direkt hem, fodrade hästarna, släppte ut dem, mockade alla boxar och sen åkte jag ner till ridhuset och hade lektion för Solin, efter det hem och äta frukost samt mysa en stund i soffan med Nova innan jag gick och la mig. Sov i hela 7 timmar idag vilket jag aldrig gör när jag jobbar natt i vanliga fall.. sover vanligtvis mellan 3-5 timmar. 
Sen väntade tacomys med min mamma, Adde, Arian, Nova, Frida, Patrik, Markus, Eric och Erik innan vi satte igång och planerade inför nyårsafton. Efter det så åkte jag till jobbet där jag nu befinner mig.

Sjukt hur fort tiden går... hoppas på en frisk och fin liten Incanto bebis i april! (Och helst ett sto såklart!)
(null)

Torsdag

Idag gick jag av mitt nattpass kl 7.30, sen hade vi ett möte och efter det så åkte jag hemåt. Fodrade hästarna, släppte ut dem och gick sen och la mig. Sen väckte Frida och Issa mig kl 13.30 när de var klara med stallet för då var det dags att rida. Mona vilar ju fortfarande egentligen men eftersom att det inte direkt är underlag för longering idag så fick hon hänga med ut i skogen en sväng. Hon kan nämligen inte ha helvila för då blir det race i hagen hela dagarna. Hästarna var iaf lagom på hugget och bockade mest hela tiden samtidigt som vi skrattade så att vi höll på att ramla av.
När vi var klara i stallet så åt vi glass och chillade framför tvn innan vi åkte in till stan, köpte thaimat och åkte till Markus jobb och åt med killarna. Sen åkte jag hem och har hängt med Nova som har varit iväg hela dagen med sin mormor och farmor, har dessutom precis kvällsfodrat, lekt lite med lego med Adde och nu väntar nattjobb!

(null)

(null)


Onsdag

När jag kom hem från jobbet imorse så fodrade jag hästarna och gick sen in och åt frukost. Jag och Frida passade sen på att rida ut på Latina och Lady och efter det så fixade vi alla stallsysslor. Efter det så sov jag 5 timmar medans min mamma och svärmor tog med sig Nova, Adde och Arian och åkte och handlade. När jag sen vaknade så var det dags för middag, intag av hästarna, mys i soffan med Nova och grabbarna och sen var det dags att åka mot jobbet igen. Nu jobbar jag nattpass 6 av 8 på raken... sen är jag ledig lördag och söndag! 

(null)
(null)Visa fler inlägg