Trött

Denna vecka har startat bra med att jag är så sjukligt trött. Gick och la mig typ kl 20 igår kväll och var ändå död när klockan ringde 5.30 imorse. Kände bara geeee mig styrka någon.
Nu är jag iaf hemma, Frida har fixat stallet och vi får se vad vi ska hitta på ikväll.. får jag välja så går jag och lägger mig, haha. 

(null)

Måndag

Ska försöka att uppdatera lite bättre här igen, men det är inte helt lätt. 
Vad som har hänt sedan sist vet jag inte riktigt men det jag minns är: 

*Jag och Frida har tävlat på Södertörn med Mona och Lady, Mona var felfri och Lady hade 
4fel.

*Vi var på pay and jump igår med Mona och Lady på srk. Mona felfri och Lady 4fel igen.

*Bananja är såld och har flyttat till en duktig junior. Jag däremot har nog gråtit slut på tårar, saknar henne så mycket.

*Vi har kört igång med renoveringen av huset igen som har stått still ett tag av olika anledningar.

*Nova har kommit in i en härlig 3-års trots.

Det var väl typ det, tror jag. Visserligen har det hänt mer men inte som jag kan dela med mig av just nu. Men det kommer, så småningom.
Idag har jag jobbat och kvällen ska spenderas med mitt sura barn. Mona och Latina vilar idag och får istället en lång dag i hagen, Frida har fixat stallet och ridit Lady under dagen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Torsdag

Veckan fortsätter i samma spår.. jag och Nova är slitna. Inatt spydde hon två gånger och vaknade utöver det typ 4 gånger och bara skrek. Mina ögon gick i kors när jag vaknade kl 7 imorse med världens kramp i magen. 


Novas hosta blir iaf bättre utomhus så jag tog med henne ut i stallet och så fixade jag och Frida alla sysslor. Sen red Frida ett pass på ridbanan på Lady och jag longerade Bananja och Latina över två bommar, Nova satt snällt på en pall och tittade. Mona vilar idag och Molly ska ridas ikväll av Moa. 

Visa fler inlägg