Måndag

Jag har haft en rätt tråkig helg skulle man kunna säga.. började känna mig lite krasslig i torsdags och sen blev jag toksjuk natten mellan fredag och lördag. Känns bättre nu iaf så jag pallrade mig till jobbet imorse.

Annars så har jag mest vilat och ridit i helgen.. skulle ha tävlat men avbokade det eftersom att jag mådde dåligt. Lyckades även smitta Nova såklart.

Testade att små hoppa lite med Lady igår eftersom att jag ska rida henne framöver eftersom att min syster är gravid. Hoppade även Latina och Mona lite grann och sen så longerade jag Lily med sadel och hängde lite på henne.. har inte direkt bråttom med henne eftersom att hon ska ha föl nästa år men vill ändå att hon ska vara färdig inriden innan, nu har hon haft lite vila ett tag så dags att repetera och ta lite nytt innan det blir vila tills efter fölis har kommit.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndag

Just nu ligger jag i soffan och väntar på att Markus ska bli klar... när han kommer så ska vi gå ut och kvällsfodra hästarna och sen gå och lägga oss. Nova sover redan och har gjort det i lite mer än en timme.

Jag, Frida och Patrik har varit i Bromma idag med Mona och Lady som fick tävla lite. Mona var super fin och vi fick till en bra felfri runda och hon fick med sig en rosett hem. Valde sen att inte rida andra klassen då jag var så nöjd med henne. 
Frida och Lady fick till en bra runda och en mindre bra. Inte så mkt att säga om det fakriskt.

Igår var jag sänkt hela dagen. Gjorde knappt någonting förutom att jag hade alla tre barnen på kvällen så vi åt gottis och hade mys i soffan.. Anledningen till att jag var sänkt var dock att jag hade kick off med mitt jobb i fredags och sen gick vi ut och åt och efter det vidare till krogen. Hade jätte kul med mina kollegor och sen kom Markus och hämtade mig på natten. Han har annars typ bara varit i huset och fixat hela helgen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Torsdag

Jag har vabbat igår och idag med Nova som typ hostar sönder sina lungor och snoret rinner som ur en kran, hon var hemma även måndag och tisdag men då jobbade jag, bra när det går att dela upp lite. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen då vi har kickoff och min chef tyckte att det var viktigt att jag var med.

Annars denna veckan så har det mesta varit som vanligt.. hästarna är fina och två av dem ska tävla i helgen. 

Jag har fått nya fransar av Frida nu ikväll och har precis ätit efter det. Borde typ ta in alla hästarna, slänga mig i duschen och packa iordning alla saker inför imorgon.

Frisk luft är bra för hostan så då kan man ju lika gärna ta en skrittur i skogen på sin ponny.
(null)

(null)

Min fina jäkla häst.
(null)

Och världens bästa 1,5åring på promenad
(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg