Hingstar

Jag har tittat massor på hingstar inför vårens betäckningar och vi har nog, nästan bestämt oss för vilka
hingstar vi ska använda nästa år. De två som ska betäckas är Latina och Cheyenne som jag tidigare skrivit,
det är dags att de får föl innan de blir för gamla.
 
Som det ser ut nu så kommer Latina att betäckas med Totilas sonen Total Hope och Cheyenne med Diarado sonen Dylan N. Jag tror att det kan bli bra matchningar, men det är såklart inte skrivet i sten än..
vi kanske ändrar oss ändå. Vill helst betäcka med hingstar som står i Sverige då stona inte tog sig med utländska hingstar förra året. Är inte heller helt säkra på att vi vill ta en dressyrhingst på Latina men samtidigt
så vill jag ju ha en dressyrhäst i framtiden så ja, mycket tankar.. Som vanligt.
 
Har ni några förslag på hingstar ni tror skulle passa?
 
Dylan N (Diarado - Indoctro)
 
Total Hope (Totilas - Don Schufro)
 

Onsdag

God morgon!
Idag är det dags för jobb igen.
Markus var tvungen att åka tidigare idag så fick ha Nova sittandes i bilen utanför stallet medans jag fodrade och släppte ut hästarna.
Ska vara på jobbet så länge som Nova står ut, glömde nämligen jobb-gåstolen hemma. Men skulle behöva gå ner på stan på lunchen så hoppas att hon står ut tills dess!

Clinicen igår var bra, var där tsm med Frida, Sofie och hennes mamma så rätt svårt att få det tråkigt då iof...
Kul att se hingstarna och höra om Magnus upplägg också såklart!
Aja, dags att jobba.. Hoppas att ni har en bra dag :)

Såhär kul tyckte Nova att clinicen var :)


Tisdag

Livet fortsätter och även fast det är tomt utan min älskade Diesel och jag saknar honom varje sekund så kan ju tyvärr inte allt annat stanna. 
Jag låg i soffan i princip hela dagen igår, var visserligen barnvakt till grabbarna då mamma var borta men hade inte ork till något annat alls. Frida var snäll och tog mockning och alla stallsysslor samt insläppet och kvällsfodringen.
Imorse fick jag dock ta mig i kragen, gick upp samtidigt som Markus som åkte till jobbet, gick ut i stallet och fodrade, släppte ut tre hästar och longerade sedan Latina och Bananja på åkern och så kom Frida som longerade Valle och sen hjälptes vi åt med alla sysslor i stallet.
När vi var klara så åkte mamma och Frida till sjukhuset och jag är barnvakt åt grabbarna igen, får se när de kommer hem.
Tanken är att åka till srk och gå på clinic ikväll så förhoppningsvis kan någon ta någon av kidsen innan det, blir osmidigt att släpa med alla tre dit ;)

Latina imorse!

Såhär ser mina hästars utrustning ut vid longering. Back on track ryggvärmare och ett skrittmaskinstäcke över det.
Sedan benskydd och boots och idag longerade jag båda med gouge, brukar växla mellan gouge och pessoasele.Visa fler inlägg