Lever

Hej på er, jag lever även om uppdateringen här tydligen varit obefintlig sedan i onsdags. Det händer iaf lite roliga saker och livet börjar kännas lite lättare faktiskt även om det fortfarande är lite upp och ner.
Den 1 februari börjar jag på en ny tjänst på mitt nya jobb (räknas väl fortfarande som nytt när jag började där i november?) vilket känns kul! Kommer inte att jobba lika mycket nätter i fortsättningen vilket också känns bra faktiskt, när jag började där så ville jag helst bara jobba nätter men jag har insett efter en tung period med mycket nattarbete att det suger att inte sova hemma med mina älsklingar utan istället sova själv på dagarna, vilket resulterar i ca 2-5 timmars sömn per dygn och två trötta föräldrar som inte hinner umgås och då blir det tjafs.

Well, Nova mår bra förutom en liten febertopp i fredags och Tezla och hästarna mår även dom bra. Igår var ridbanan äntligen ridbar igen så att vi kunde trimma ordentligt efter mycket ridning i skogen men idag var snön tillbaka igen.. hopplöst men man får göra det bästa av det liksom. 
Vi har hunnit med en kväll på Caesars med vårat underbara kompisgäng också, sjukt hur mycket jag tycker om de människorna!

Idag gick jag av mitt nattpass vid kl 8, åkte hem och sov, åt lunch och gick ut i stallet med Frida, sen träning, middag, dusch och samtidigt hänga med Nova, gjorde det sista kvällsfixet i stallet, åkte mot jobbet, mötte upp Markus på vägen för att pussas lite innan jag gick på en jobbnatt igen, jag slutar runt 8.30 imorgon då jag måste jobba över lite. Well, jag bjuder på en bildbomb i vanlig ordning :)

Latina <3
(null)

Trim med Mona.
(null)

Kvällsmys med Novis <3
(null)

Där inne bakas nästa lilla stjärna som är e.Incanto VDL. 79 dygn kvar till bf!
(null)

(null)

På Caesars med Nova, Markus, Frida, Patrik, Issa, Eric, Erik och Jocce. Drömgäng helt klart. Och ja, jag beställde en alkoholfri daquiri och delade den med Novis...
(null)
(null)
(null)
(null)

Frukost i soffan.
(null)
(null)

Onsdag

Jag har precis fixat klart morgonsysslorna i stallet, blev tvungen att jobba över imorse (har jobbat natt) så allting blev lite senare än vanligt.. mamma var iaf hemma så att hon kunde fodra alla hästarna så att jag kunde släppa ut dem direkt när jag kom hem.
Nu ska jag strax gå och lägga mig för att försöka att sova några timmar innan det väntar stallfix, motionering av hästar, träning, gos och bus med Nova innan jag ska tillbaka till jobbet för ett till nattpass.

Igår var vi iaf iväg och tränade för Pontus med  Latina och Lady. Latina var super fin, avspänd och riktigt trevlig att rida på vilket var jätte kul!

Nu: sängen!

(null)
(null)
(null)

Nattankar

En sak som är både positiv och negativ med att jobba natt är att jag hinner tänka mycket och ibland analysera saker alldeles för mycket.  I vanliga fall så har jag ganska lätt att sysselsätta mig för att slippa tänka men det kommer ikapp nu på nätterna. Det jobbigaste är nog att det har försvunnit en del människor ur mitt liv de senaste åren som jag trodde alltid skulle stå mig nära och hur mycket jag än vill säga att jag inte bryr mig så gör det rätt ont när människor man tycker om och stöttat genom livet försvinner. Att bli sviken är fan inte lätt. Är glad över att iaf ha en person som alltid står vid min sida hur mycket livet än piskar oss och det är min syster. Vi har gått igenom så mycket sjuka saker tillsammans att hälften vore nog. Familjen är det viktigaste i livet, jag önskar att fler kunde förstå det.

Well, jag ska jobba några timmar till.. slutar 7.30, ska sen handla några saker och efter det hem och släppa ut hästarna (mamma fodrar dem så att de har ätit klart när jag kommer hem) innan några timmars sömn väntar!

Min senaste tatuering, en fågel var för mina syskon, blodsband eller ej har ingen betydelse. Dom som finns i hjärtat är familj <3
(null)


Visa fler inlägg