Fredag

En bra dag har passerat och nu när alla andra ligger och sover så är jag på jobbet och kör ert nattpass, började kl 21 och går av vid kl 8 imorgon bitti.

Det som var så bra med denna dagen till och börja med var att jag hade sovmorgon imorse med Markus, Nova ville egentligen att vi skulle gå upp men när hon fick titta på barnprogram så lät hon sina föräldrar ligga kvar i sängen ett tag till. Precis vad jag behövde.. 
Vi var sen en sväng till biltema och handlade efter att vi ätit frukost. Resten av dagen spenderades med lie vårstädning och stalltid. Mona gick ett pass på ridbanan och var super fin! Däremot så slet hon sig efteråt och hade sönder ett av PS tränsen 😭 
Frida jobbade så hon kom ut vid typ kl 16 och vi red ut på Latina och Lady tillsammans med Patrik på Molly. Han var sjukt duktig och galopperade en hel del! Jag stod mest i lättsits och skrattade medans Latina typ bockade konstant.. tydligen kul att få komma ut och galoppera efter några dagar på ridbanan.

Själv så har jag sån sjuk träningsvärk, i ben, armar och rumpa. Ben och rumpa kan jag tacka min kära cykel för som jag inveg för i år igår, blev 9,5km.. dock så pajade växlarna så jag fick det lite extra jobbigt... 

Dagen i bilder 😍
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Onsdag

God morgon!
Jag är så trött och sliten nu.. går av mitt pass på jobbet kl 7.30. Ska egentligen fixa stallet och rida direkt med Frida men jag blir nog tvungen att sova någon timme iaf om jag ska överleva dagen.. jag brukar inte bli såhär sliten av några nätter men det spelar väl in att jag haft ont i ryggen samt huvudet i flera dagar och dessutom känt mig lite illamående hela dagen igår. 

Idag så ska iaf hästarna ridas, stallet fixas, Cheyennes box ska skuras, Cheyenne ska tvättas, en box ska tömmas på saker, det kommer ut en kille och fixar kameran i stallet som blixten slagit ner i (!?), ungarna ska hämtas och sen ikväll så ska vi på SWB Södermanlands årsmöte. Ja alltså vi menas med jag och Frida för vi kommer att hänga hela dagen idag.. hoppas bara att hon låter mig sova en liten stund, haha!

En del av gänget som var ute i lördags 🙂
(null)

Min och Fridas fina pojkvänner. Bäst är dom.
(null)

Måndag

Bra start på veckan med att jag känner mig helt frisk, äntligen!! Gick av på jobbet kl 7.30, åkte hem och släppte ut alla hästarna samt gav hundarna mat och åt frukost själv innan jag gick och la mig. Sov typ 6 timmar och åt lunch innan jag gick ut i stallet, mockade och fixade alla andra sysslor, fyllde vatten i alla hagar, gick en 30min promenad med Latina och longerade sen henne, Mona och Lady lite lätt.. 
Gick sen in och umgicks med Nova och grabbarna, sen kom Markus och Eric hem och så kom även Markus mamma och mormor från Småland så vi har öppnat presenter och sådär också. Jag fick super fina saker och Nova fick ett par nya MK skor då hennes börjar bli små, sjuuukt fina!

Nu jobbar jag igen, började vid kl 22 och går av 7.30 imorgon. Har natt + helg denna vecka så det blir några timmars jobb...

Hur fina? 😍
(null)

Stallhunden 👌🏻 (null)

Visa fler inlägg