Tisdag

Alltså vilken jävla kyla det är ute! Jag longerade Latina, Mona och Lady i snön medans Frida satte igång med stallsysslorna förut idag, trodde allvarligt att mina fingrar skulle frysa sönder och gå av. Galet kallt!

Jag hade Nova, Adde och Arian hela förmiddagen och fram tills kl 15 då mamma och Frida var iväg. Var rätt slut efter att ha jobbat natt så det var tur att barnen var snälla så att jag kunde sova lite. Har sen efter stallet ätit med Frida och Patrik och just nu sitter jag i soffan och eldar för fullt i kakelugnen för att få upp värmen. Körde ett ganska lätt och snabbt träningspass förut och ska strax göra mig iordning för att åka och jobba inatt.. blir kl 23-7.30.

Mammas tjej ❤️
(null)Helgen

Vi får nog vara rätt nöjda med denna helg ändå, Kevin kände sig osäker efter förra tävlingens rullning men han fick till det bättre och bättre för varje sträcka. Vi var dessutom snabbast på travet båda gångerna! 
Markus och Henke slutade på en 2a plats, sjukt värda det efter allting! 
Vi åkte hemåt efter att tävlingen slutat så vi var hemma igen natten mellan lördag och söndag, jag fick köra för att killarna ville fira med några öl. Det tyckte jag var klart att de skulle få göra! 
Väl hemma så hämtade vi en hund som var tokig av lycka över att vi var hemma igen, helt sjukt hur glad hon blir! Gick sen och la oss pch igår morse var det tillbaka till verkligheten med fordring och utsläpp av hästar. Var sen rätt däckad hela dagen så blev mest mys med Nova och lite longering av hästarna vid insläpp. Vi åt sen thaimat och kollade på film innan det var sovdags.

Idag vaknade jag 06.30 av mig själv så gick upp och fodrade hästarna vid 7.. det toksnöade så jag lät dem äta hö inne faktiskt. Släppte sen ut hästarna någon timme senare. Har sen bara varit hemma med Nova, Adde och Arian, de har sportlov och min mamma skulle iväg nu på förmiddagen så vi har mest tagit det lugnt inne. I eftermiddag väntar stallfix, ridning, träning och sen jobbar jag natt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Fredag

Vi har rekat färdigt sträckorna, jag har fixat med noterna, chillat en stund på rummet, ätit lunch och nu ska jag strax gå ner till servicen.. Markus gick ner för en stund sen för att fixa något med sin rallybil.

Första start är kl 17.00 och vi har nr 2, idag åker vi dock bara 2 sträckor.. resten åker vi imorgon! Ni håller väl tummarna för oss?

(null)

(null)

Visa fler inlägg