Lördag

Jag har insett att mina jobbhelger så kan jag nog räkna med att det inte blir mycket vettigt gjort.. 
Idag så gick av på jobbet imorse vid kl 8, åkte hem, släppte ut hästarna, var inne hos mamma och pratade lite med Arian, sen gick jag över till oss för att sova lite vid 9.30. Ställde kl på 15 men vaknade vid 14 så gick upp strax efter det och gick över till mamma igen. Där var även Frida och Patrik samt alla barnen så resten av dagen så har jag faktiskt bara hängt med dem, lagat och ätit mat, tittat på tv och så har barnen lekt. Nova har fortfarande lite feber och är sjukt gnällig dock.. hoppas att det snart går över.
Frida hade iaf gjort alla stallsysslor och även longerat Lady och Mona, dessutom så stannade de kvar så att de fixade insläpp och kvällsfodring medans jag åkte tillbaka till jobbet så jag har faktiskt inte ens varit i stallet idag (förutom imorse då).. det hör inte till vanligheterna!

Nu jobbar jag till kl 8 imorgon bitti, sen är det raka vägen till stallet som gäller då jag och Frida ska åka på pay and jump med två hästar imorgon :)

Vet ni att Nova ofta ber om att jag ska fota henne? Detta är ett sådant exempel där hon bad om det och sen posar för fullt.. haha
(null)

Fredag

En bra fredag helt klart. Började dagen med sovmorgon, gick sen upp och så åt jag och Nova frukost innan jag gick ut i stallet för att göra iordning Mona, sen red jag ner till ridhuset med Frida (som red Lady) för att hoppa lite. Vägen dit var händelserik kan man väl säga då Mona fått för sig att hon ska testa att vända hemåt hela tiden... jag vann ju dock såklart och vi fick till ett bra pass i ridhuset.
Frida hade fixat alla stallsysslor på morgonen så när vi var klara så fodrade vi bara hö i alla hagar och fyllde på alla vattentunnor. 
Dagen har sen spenderats med Nova och så gick jag en promenad med Latina på eftermiddagen.. hon är svullen i ett bakben efter att ha blivit sparkad så hon tar det lugnt med promenader och lite lätt longering ett tag. Efter det så blev det lite träning innan det var dags att laga tacos som vi nu ätit.. nu väntar duschen innan jag sen ska gå ut och ta in hästarna så att jag kan titta på talang med barnen, sen börjar jag att jobba kl 22...

Igår så lät jag Frida ha sovmorgon då hon är sjuk så jag tog fodring och utsläpp på morgonen, åt sen frukost och tog hand om en febrig Nova (hon vaknade med 39 graders feber), sen fick hon följa med mig på massage.. hade ingen som kunde passa henne och jag hade väntat på massagetid i tre veckor så hade ingen lust att avboka. Resten av dagen spenderades sedan hemma med henne, stackarn var helt däckad.. var bara iväg en liten sväng och fixade ett nytt abonnemang och sen på kvällen så hade vi familjemiddag där Markus stod för matlagningen (dock med lite hjälp av mig och Frida). Dom som var med var Jag, Markus, Nova, Mamma, Adde, Arian, Frida, Patrik och Eric. Bästa bästa.

Mona <3
(null)

Latina <3
(null)

Mammas lilla sjukling
(null)
(null)

Alla hjärtans dag

Jag har spenderat dagen med Nova som fick vara hemma från dagis idag eftersom att jag ändå var ledig. Vi har varit på Ikea tillsammans med Frida, jag har ridit Mona och longerat Latina och så har vi fixat i stallet.
Nu väntar våfflor och intag av hästar innan vi ska mysa i soffan. Nova, Adde och Arian har fått sina alla hjärtans dag presenter och Markus är inte hemma än i vanlig ordning men även han har en fin present som väntar på honom här hemma... 

(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg