Måndag


Första dagen på min semester! 
Tog lite sovmorgon och gick inte upp förens vid halv 8, släppte ut hästar och fixade lite i stallet innan Elin kom och vi lastade in Latina och Bananja och åkte till Koko.
Som jag trodde så hade Latina en sträckning i bogen och upp i halsen på höger sidan och musklerna var riktigt jäkla spända där så det blev nålar och laser för henne, sedan en veckas skritt och efter det återbesök hos Koko. I övrigt så tyckte han att hon var bättre än någonsin i kroppen, speciellt i ryggen som var väldigt mjuk och fin i musklerna.
Bananja hittade han inget nämnvärt på, möjligtvis att hon var lite lite spänd bak i korset så hon fick tre nålar där men inte mer än så, skönt då hon har känts så fin! Blir skritt för henne två dagar och sen kör vi som vanligt igen!

Nu är jag hemma igen, har fixat det sista i stallet och ska bara städa och fixa lite extra samt tvätta en massa och även longera Bira, Molly rids av Elin idag.Söndag


Idag har vi varit i Mariefred och tävlat, jag trodde att det skulle gå snabbt och smidigt men med långa banbyggnationer och dessutom en olycka vilket ledde till ambulans så tog det fler timmar än jag trodde helt klart!
Bananja var iaf super fin och känslan var riktigt bra tyvärr så föll dock en bom så det blev 4 fel. Alltid stolpe ut just nu känns det som. Glad över min fina häst ändå!

När vi kom hem så fixades stallet klart och sen skrittade jag ut på Latina och mötte sedan upp Frida och Elin på Bira och Molly som red åt andra hållet så att de kunde trava och galoppera innan vi möttes upp och red hem tillsammans. 

Nu är det dags för duschen och göra mig iordning, efter det middag hos mamma och pappa och senare ikväll upphämtning av pojkvän i Södertälje!Lördag


Spenderade dagen i Vallentuna idag tillsammans med Elina och Bananja. 
Red 115 och 125, i första klassen överhoppade hon sig som satan och då svarade jag med att ta bort all galopp.. mycket smart eller inte! Men som den krigare hon är så skuttade hon runt banan ändå, 1 meter över alla hinder.
Andra klassen var bättre, jag galopperade ordentligt och red bra, hade dock två ner, ett ut ur trekombinationen och ett på sista hindret men känslan var så mycket bättre! Så helt klart nöjd över min fina häst och jag måste helt enkelt rida mer konsekvent hela, hela tiden!

Imorgon åker vi till Mariefred och rider en 120 istället, skönt när det är så nära!Visa fler inlägg