Torsdag

God morgon!

Jag vaknade kl 4.30, pigg och glad och skulle gå ut och rida en häst och fixa lite stallsysslor tänkte jag.. reste mig ur sängen och såg hur regnet öste ner utanför så jag kröp ner i sängen igen istället.
Hästarna är iaf fodrade, påklädda och utsläppta med undantag för ston och föl, de får stå inne när det regnar såhär mycket. Lugnar det ner sig sen så åker jag hem på lunchen och släpper ut dem.
Nu står jag utanför Addes skola, han ska strax gå in och då åker jag vidare mot jobbet. Markus lämnade Nova även idag då han behövde min bil.

Onsdag

Imorse var vi trötta och fick stressa ordentligt för att komma i tid, Markus lämnade Nova på dagis och jag lämnade Adde i skolan, sen åkte jag till jobbet. Jobbade sedan till 16.30, var dock iväg på lunchen med Frida och köpte lite foder.

Markus fick hämta Nova och Adde på eftermiddagen och så möttes vi hemma och åt middag lite snabbt. Jag gick sen ut i stallet (hästarna vilar idag men som ni vet så är det en hel del annat som måste göras ändå), Nova åkte med Markus och Eric och mekade och Adde klippte gräset.
Nu är jag och båda barnen inne, vi tittar på idol och sen ska jag natta dem tänkte jag.. får se om jag också somnar eller om jag lyckas pallra mig upp och träna samt duscha sen.. det återstår att se. 

Såhär glad är Nova när hon sover med Sparco-pandan och favvo-kaninen <3

Tisdag

God morgon!

Jag står just nu utanför Addes skola, ska snart gå in och lämna honom för att sen åka vidare till jobbet.
Markus fick lämna Nova och Arian på dagis för att jag behövde ha Markus bil idag som bara är tvåsitsig.

Annars så åker min mamma och Arian till Småland lite senare idag så Adde bor såklart hos oss medans de är borta.


Visa fler inlägg