Onsdag

Idag är jag trött. Fick dock gå upp lite tidigare idag så att jag kunde släppa ut hästarna innan jag gick över till mina föräldrar för att fixa Nova och Adde inför skola/dagis då min mamma och Arian åkte tidigt till Sthlm för läkarbesök och Markus skulle börja jobba tidigare så jag hade ingen hjälp alls på morgonen.

Allting gick bra iaf, blev lite tajt med tid så ungarna fick äta sin frukost i bilen bara men det gillar de så det är ingen fara.. Adde åt en fralla med sallad och drack en smoothie och Nova fick sin välling.

Nu är jag på jobbet där vi har datastrul vilket betyder att jag inte kan göra någonting, eller jo, sortera papper men det gjorde jag klart direkt när jag kom hit så nu finns det ingenting jag kan göra. Kul! Hur som helst så slutar jag 11.30 idag då jag ska till läkaren med Nova i Sthlm kl 13.00.
Sen får vi se om mamma och Arian ska åka hem med oss eller om vi bara åker oh hämtar Adde sen efteråt. Ikväll väntar stallfix och motionering av en drös hästar, Frida jobbar ikväll så jag är ensam i stallet idag.

Gårdagens träning gick förresten väldigt bra, båda hästarna var super fina och jag tränade med min bestie Sofie i ena gruppen så vi kunde hänga lite med henne och Lillemor och så var ju min andra bestie Frida med mig som vanligt så svårt att klaga när allt bara är grymt. Älskar mina hästar och älskar mina vänner.

Visa fler inlägg