Tillbaka i verkligheten

Min semester är slut och jag har varit tillbaka på jobbet denna vecka. Har dessutom lite mycket att stå i ett tag fram över men med bra planering så ska det nog funka fint ändå hoppas jag!

Hästarna är fina i vanlig ordning men det finns såklart massor att jobba på. I tisdags så var jag iväg med Latina som scannades i Equusir best-box, det var spännande! Är väldigt nöjd med resultatet och har bokat en tid med min veterinär för att se om hon håller med och vad vi ska göra för att underlätta för henne. Det är alltså inget allvarligt som ni förstår och hon kan ridas som vanligt.

Nova har varit iväg på kryssning tillsammans med min mamma, små grabbarna, mina två kusiner och deras mamma. Dom kom hem igen idag. Sjukt hur mycket man kan sakna den där lilla människan som är ofattbart stor nu för tiden.

Cheyenne är konstaterad dräktig med Baloe hp, så glad för det! Hoppas att allt ska gå bra hela vägen.

Förra helgen var mina svärföräldrar här och hälsade på och hjälpte till i huset. Jag var även en sväng till Nyköping och hängde med världens härligaste vänner.

Nu ska hundarna rastas en sista gång, sen är det dags att sova. Jag har haft ont i huvudet i snart två veckor och ont i magen i två dagar så behöver väl lite extra sömn skulle jag tro. 

Cheyenne & Cruze
(null)

Mina ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Visa fler inlägg