Inlägg av annan än Sophia ;)

Sophias kompis Emmie här! Tjena!
Har våldgästat Sophias blogg förut å kände att det var dax igen! ;)

Idag är en stor dag, eller ja kanske inte, vi får se..
Sophia har idag som ni vet beräknad födsel för lilla Nova, jag hoppas dock att hon håller sig inne till runt nästa helg, typ fredag för nu i helgen är jag på äventyr å jag vill såklart komma å hälsa på Nova på BB (våldgästar fast Sophia inte ens sagt att det är okej) eller iaf i tidigt stadie så nästa lördag har jag tid att komma å hälsa på, ska tävla på söndan så kanske efter det oxå ;) HAHA!

Jag å Sophia har vart vänner xx antal år, ingen som helst aning om hur länge, känns så sjukt att hon är gravid å snart ploppar ut en bebis, eller nej egentligen inte för hon å Markus kommer bli underbara föräldrar men det känns så långt bort för mig å Sophia är ju ett år yngre än mig lixom ;)

Jag var en av dom första tsm med Markus och Frida som fick reda på att Sophia var gravid i vecka 5, nu är hon i vecka 40. Tiden har gått så himla fort samtidigt som den har gått så långsamt, nyfiken på den lilla knodden som ligger i Sophias mage!
Bortskämd till 1000 lär hon bli, Novas mormor å farmor har redan haft race å köpa massa söta små saker å jag har såklart oxå köpt saker till henne.
Vi skojade om att det skulle vara så himla kul om det blev en kille då typ alla kläder är rosa eller "flickiga", hahaha!
Dock kan Sophia å Markus inte komma överens om ett killnamn så den får väl vara namnlös då! ;)

Nej nu ska jag lämna Sophias blogg ifred å såklart önskar henne all lycka med bebben å allt!
Massa kärlek till er min kära vän! <3
 
 
Visa fler inlägg