Gotland

Som ni vet så åkte jag till Gotland i torsdags.. när vi var framme och installerade på boendet så åt vi sen lunch och efter det så tog jag en promenad på 1,5 timme.. jäkligt skönt att gå bort lite träningsvärk. Vi var sen i Visby och åt tapas och tog det lugnt, jag la mig tidigt och tog även sovmorgon på fredagen vilket var välbehövligt. 
På fredagen var det dags för anmälan, besiktning och så körde vi en sträcka på kvällen. Jag skrattade typ ihjäl mig när vi gick i mål pga att det kändes så sjukt muppigt men vi hade iaf andra tid på sträckan.
På lördagen hann vi köra två sträckor innan bränslepumpen gav upp och vi fick bryta. 
Kvällen spenderades sedan först i Visby med mat och lite drinkar innan vi åkte ner till boendet en stund. Fick sedan skjuts ner till lokalen där prisutdelning och festen var och efter det så hade jag en sjukt rolig kväll med en hel drös av mina underbara vänner! Jag trillade in på boendet strax innan vi skulle rulla iväg mot färjan...
Hade frukost dejt med Jessica på färjan och somnade sedan och sov typ hela vägen och när jag kom hem så fortsatte jag att sova innan jag var tvungen att fixa lite i stallet för att sen gå och lägga mig igen. Pigg tjej. 
Idag har jag jobbat som vanligt och sen fixat stallet, ridit dressyr på Mona och ridit ut på Latina. Grabbarna red Rocky också under tiden. Well, nu ska hundarna rastas en sista gång och sen måste jag sova.
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
Visa fler inlägg