Onsdag

Idag är jag trött. Fick dock gå upp lite tidigare idag så att jag kunde släppa ut hästarna innan jag gick över till mina föräldrar för att fixa Nova och Adde inför skola/dagis då min mamma och Arian åkte tidigt till Sthlm för läkarbesök och Markus skulle börja jobba tidigare så jag hade ingen hjälp alls på morgonen.

Allting gick bra iaf, blev lite tajt med tid så ungarna fick äta sin frukost i bilen bara men det gillar de så det är ingen fara.. Adde åt en fralla med sallad och drack en smoothie och Nova fick sin välling.

Nu är jag på jobbet där vi har datastrul vilket betyder att jag inte kan göra någonting, eller jo, sortera papper men det gjorde jag klart direkt när jag kom hit så nu finns det ingenting jag kan göra. Kul! Hur som helst så slutar jag 11.30 idag då jag ska till läkaren med Nova i Sthlm kl 13.00.
Sen får vi se om mamma och Arian ska åka hem med oss eller om vi bara åker oh hämtar Adde sen efteråt. Ikväll väntar stallfix och motionering av en drös hästar, Frida jobbar ikväll så jag är ensam i stallet idag.

Gårdagens träning gick förresten väldigt bra, båda hästarna var super fina och jag tränade med min bestie Sofie i ena gruppen så vi kunde hänga lite med henne och Lillemor och så var ju min andra bestie Frida med mig som vanligt så svårt att klaga när allt bara är grymt. Älskar mina hästar och älskar mina vänner.

#1 - - MixKax:

https://creazy-videos-05.webself.net/

Do you want be famous on tiktok? Click link above and enjoy fans and followers free! 2021 UPDATED!

tik tok hack 2021,tiktok likes 2021 free,tiktok fans 2021 free,tiktok free followers 2021,tiktok free usa hack 2021,tiktok free likes usa 2021,tiktok free followers 2021 usa,hearts free tiktok
KW:
Get Free Followers On Tiktok 2021
How To Gain Free Followers On Tiktok 2021
Hacks To Get Tiktok Famous 2021
Fans For Tiktok No Human Verification 2021

Source of article:

2. https://www.purchase.edu/live/events/21400-tik-tok-video-competition

#2 - - Mot:

Hi, this is Julia. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/yyftscmj

#3 - - quebra:

We have prepared a special offer for you. Take your 500$ https://tinyurl.com/yycjt2n8

#4 - - quebra:

We have prepared a special offer for you. Take your 500$ https://tinyurl.com/yyxfzlu9

#5 - - quebra:

We have prepared a special offer for you. Take your 500$ https://tinyurl.com/y3okwhuw