Torsdag

Jag har precis kommit in från stallet i princip, sitter just nu och slänger i mig lite middag och ska sen hoppa in i duschen.
Frida var snäll och kom hit idag och hjälpte mig när jag hoppade Mona och Adde hoppade på Rocky. Mona var super fin och Adde ramlade av två gånger, haha!
Har sen fixat en av gräshagarna, fyllt vatten och släppt ner unghästarna där samt lagat hagen som Savana (stofölet) hade sönder igår så nu är allt i ordning igen. Skönt att jag hann med det tack vare att Rebecca red ut på Latina idag.

Annars så har det inte hänt något roligt idag faktiskt, dessutom så har jag så sjukt jävla ont i mina fötter igen. Kan knappt stå på mornarna och att gå ut till stallet och släppa ut hästarna gör så ont att jag skulle vilja kapa av de där jäkla fötterna. Hatar att det gör ont exakt hela tiden, stå still gör ont, gå runt gör ont och sätter jag mig ner för att vila fötterna så dunkar det av smärta.. Det enda som inte gör ont är faktiskt att rida, det är som att fötterna då rör sig men inte belastar de onda ställena.. fördelen med att ha lika ont i båda fötterna är ju iaf att man inte haltar för då gör det ju ännu ondare.. Well, nu duschen och sen sängen! Natti på er.

(null)