Måndag

Dags för måndag igen efter en bra men rätt kämpig helg för mig. I torsdags kväll födde Cheyenne ett stort hingstföl som varken kunde resa sig själv eller äta själv.. det resulterade såklart i att jag var tvungen att resa honom varje timme för att få honom att stå vid juvret men eftersom att han ändå inte klarade att äta där så fick jag mata honom med flaska. Hade kontakt med min veterinär hela tiden såklart som hjälpte mig med allting, man är ju bra tacksam i såna här lägen att man har en så fantastisk veterinär som går att ringa till när som helst.
Till min lättnad så funkar allting nu, men herregud vilka kämpiga dygn jag har haft.

Vi har också haft dop för min lilla guddotter Leia, super fint och mysigt. Efteråt så åt vi middag med familjen och några vänner, jag somnade dock på en sacosäck på golvet medans de andra drack grogg. 

Benny har åkt iväg på bete över sommaren, dock väldigt nära så jag kan åka förbi och kolla till honom hur ofta jag vill.

Annars har jag mest vilat/sovit för att ta igen den förlorade sömnen, är dock fortfarande helt förstörd så får se när jag är människa igen.

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)