Semestern går för snabbt

Förra veckan var vi nere en sväng i Halmstad, eller åkte egentligen i slutet av veckan innan.. Vi hade det iaf sjukt mysigt, åt god mat, umgicks med svärföräldrarna, släkt och vänner och vilade upp oss. Sen kom vi hem sent tisdag kväll och körde igång med allting hemma, ni vet som att rensa på gården, klippa gräset, kantklippa med röjsågen, harva ridbanan och skura stallet. Nu är dock nästan allting klart förutom att klippa runt alla hagarna, det övre stallet är till och med färdig målat så det känns väldigt bra!

Hästarna jobbar på duktigt och den nyaste ponnyn, Jack eller Prinsen som jag kallar honom har blivit en favorit här hemma! Freya utvecklas hela tiden och den nya hästen, Chicago är det mycket jobb med. Mona är tokpigg efter att ha haft en lite lugnare period och Latina är sitt vanliga knäppa jag så det flyter på helt enkelt. 

I lördags var vi på bröllop, det var ingen mindre än min käre rally chaufför Kevin som gifte sig med fina Amanda. Glad över att få dela dagen med dem, det var verkligen ett drömbröllop! Nova njöt och var en riktig dansprinsessa och körde loss på dansgolvet tills benen inte orkade mer.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)