Torsdag

Har fått en del vettigt gjort idag iaf och kom i säng vid kl 10 efter en massa fix på morgonen.
Vaknade sedan kl 15 och då gick jag upp och åt och sen vidare ut i stallet.. Började där med att fodra hö i alla hagar och tog in Latina för att rida, hon fick gå ett galoppjobbs pass ute på grusvägarna och sen skritta av inne på de små stigarna i skogen efteråt. Jag red även Mona som fick klättra och sen trava och galoppera på grusvägen. Hon trampade av sig en framsko under ridpasset och lyckades dessutom komma lös när jag skulle släppa ut henne i hagen efteråt så vi fick jaga henne en jäkla massa.. hon är helt hopplös om hon kommer lös och var dessutom bara några cm från att sparka av mig huvudet.. tur för henne att hon är söt annars hade hon legat på en macka vid de här laget med tanke på att hon kom lös förra veckan med och då passade hon på att ta sönder ett ps träns... suck 
Fixade iaf sen alla stallsysslor med Frida och Patrik innan vi longerade Klarissa (hon var så pigg igår så bestämde att det fick bli två longeringsdagar för henne, tantvarning haha!) och Lady som var iväg och tränade dressyr igår.

Sen var det dags för middag och dusch innan jag skulle åka tillbaka till jobbet. Ska jobba över lite imorgon bitti så slutar nog inte förens kl 9.30. Då har jag bråttom hem för att möta upp hovslagaren som ska slå på Monas tappsko!

Cheyenne var nöjd med sin lerinpackning men det var inte jag så det blev en dusch för fröken vid insläppet. Hon är förresten dräktig på dygn 329 idag, galet!
(null)