Måndag

Imorse var det dags för hovslagaren att verka hovarna på fölen, Ina var super duktig och gjorde precis som när vi tränat att lyfta på benen innan, stod ganska still och allt gick väldigt smidigt. Lala däremot.. herregud. Hon stod på bakbenen, sparkade mot hovslagaren, försökte smita, tacklade väggen.. sen tillslut så fick vi henne att stå still tillräckligt länge för att kunna fixa till hovarna. Helt sjukt hur olika de kan vara fast de hanteras exakt likadant hela tiden, det är nämligen alltid såhär.. Ina är cool med det mesta och Lala ska det alltid bli en kamp om allt med. Det märks vem som är hennes mamma...


När vi var klara med fölen så mockade vi, fixade vatten och mathinkar innan vi åkte in till jobbet för att sortera lite papper och tömma kassan, sen gick vi ner på stan och bankade pengarna. Efter det hann vi med en snabb shoppingtur innan vi var tvungna att skynda hem för att ta alla barnen när mamma skulle iväg till läkaren.
Vi har nyss ätit fruktsallad och glass och ska strax gå ut i stallet så att Adde kan rida på Dido.

Senare väntar ridning av Bananja, Lady och Jakob, vi måste även tvätta en jäkla massa schabrak och sen måste jag träna lite också. Blir nog några mil på cykeln skulle jag tro, det är roligare än crosstrainern.