Söndag

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft! Har haft Emmie här och har spenderat den mesta tiden med henne och Frida, alltså två favoriter.. Svårt att klaga då ;)

Idag var jag uppe och släppte ut hästarna medans de andra låg och sov, sedan var jag inne hos mina föräldrar och hälsade på grabbarna innan det var dags att väcka de andra och göra frukost!
Mamma och Arian åkte sedan mot Småland och jag blev alltså två barns morsa i några dagar framöver då Adde såklart vägrade att följa med henne och skulle vara hos mig istället.

Jag, Frida och Emmie fixade sedan allt i stallet, Frida hade lektion för Moa på Molly, jag galoppjobbade Bananja, sedan galoppjobbade Frida Valle och jag red Cheyenne under tiden. Sedan red jag Mona på ridbanan och efter det fodrade vi hö i hagarna. Hästarna är sååå fina att rida!! Cheyenne är dock jääääkligt pigg men det kan man inte klaga på!

Har precis ätit middag nu och hästarna ska strax få komma in, ska longera Latina lite också och kolla hur hon rör sig då hon har tappat en baksko.
Annars blir det vanligt söndagspyssel, alltså plocka undan lite och försöka ha lite ordning inför den kommande veckan!