Onsdag


God kväll!
Sitter just nu i bilen mot Småland och svärföräldrarna, det är nämligen dags för lite semester tillsammans med Markus i fyra dagar. Tror vi åker ner till Halmstad imorgon och är där hela helgen i deras stuga. Ska bli skönt att hinna umgås lite!

Annars idag så har jag bara varit i stallet, mockat och fixat, fyllt vatten i alla hagar, hoppade Bananja och longerade Latina över bommar och ett litet hinder med vattenmatta, de andra två har lite sommarvila denna vecka (med undantag från att Adde red på Bira lite igår).
Adde är dessutom sjuk med feber så har fått sympativila lite med honom, han hade nämligen en jätte bra ide imorse när jag kom in till dom "Sophia, om jag smittar dig nu direkt så kan vi ligga i soffan hela dagen och gosa, bra va?" 
Haha, söta lilla unge

Latina longerades även igår och Bananja gick över bommar då hon är lite väl het på hinder just nu efter hennes lilla hoppvila och behöver avreagera sig lite.

Var även iväg och shoppade lite idag, det blev lite födelsedags presenter till en viss nyfylld 18-åring som vi träffar imorgon. Hämtade även ut paket på posten och lite annat nödvändigt.

Nu medans jag är borta så är planen att Frida ska rida Latina och Bananja typ två dagar och så vilar de två dagar, blir nog lagom så! 

Adde och Bira igår, sötaste!

Lilla sjuklingen